Happy People
Noua pasiune a Oanei Moșneagu, actrița din Adela. S-a apucat de un sport extrem pe care putini au curajul să-l practice

Publicat pe 13.07.2021 la 17:46. Actualizat pe 13.07.2021 la 18:45

Oana Moșneagu și-a surprins urmăritorii după ce a postat mai multe imagini și filumețe când apare la raliurile sportive. Actrița din Adela a îmbrăcat costumul special și îi stă extraordinar de bine. Cum arată.

Ultimele postări în care pare că și-a descoperit o nouă pasiune pentru raliuri, fanii au văzut o latură mai puțin știută a Oanei Moșneagu. Urmăritorii au copleșit-o cu numeroase complimente și i-au transmis numai urări de bine.

Ba chiar un fan a numit-o "sexy driver" pe actrița din Adela. Oana Moșneagu spune că a descoperit plăcerea pentru raliuri de la o doamnă pe care a cunsocut-o în drum spre Sighișoara, atunci când a oprit la benzinărie și s-a distrat într-o mașină veche, superbă, alături de Mara Oprea și Vlad Gherman.

Întâlnirea întâmplătoare cu o doamnă pasionată de curse de mașini a făcut-o pe îndrăgita actriță să descopere cât de mult îi place un sport nou.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Oana a lăsat și un mesaj la videoclipul de mai jos, unde arată cum se plimbă: "Reel 1 despre azi. Am fost la @motorparkromania și a fost demențiaaaal! Am fost copilotul lui @vladdorobantu în cursa de regularitate, care nu a urcat pe podium tocmai pentru că i-am fost eu copilot , dar care la viteză a fost printre primii
La @motorparkromania m-a invitat Crăița, gagica mișto pe care am cunoscut-o în drum spre Sighișoara, în mașina aia albastră, veche, superbă, am făcut un reel cu momente ale întâlnirii noastre. Mulțumesc, @craita_taralunga , ești tare mișto și pasiunea ta e contagioasă"

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

La ce școală a studiat Oana Moșneagu

Oana Moșneagu este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”.

În articolul

Noua pasiune a Oanei Moșneagu, actrița din Adela. S-a apucat de un sport extrem pe care putini au curajul să-l practice

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp