Happy People
Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani. Actrița a publicat un filmuleț care i-a amuzat pe fani

Publicat pe 28.03.2024 la 15:37. Actualizat pe 28.03.2024 la 18:30

Actrița din Furtună pe Bosfor și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. Nurgül Yeşilçay a publicat un filmuleț amuzant pe rețelele sociale.

Nurgül Yeşilçay și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul aparte

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în serialul Furtună pe Bosfor și a devenit o figură internațională. Recent actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și a ținut să publice un filmuleț în mediul online.

Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani

A publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe și este recunoscută pentru interacțiunea pe care o are cu fanii din mediul online. Chiar de ziua sa, vedeta a lăsat pe contul personal de instagram un filmuleț care i-a amuzant fără doar și poate pe fani.

View this post on Instagram

A post shared by Nurgul Yesilcay (@nurgulyesilcayy)

“Salut anii care au trecu și care acum stau scriși alături de numele meu. La mulți ani pentru 48 de ani, Nurgül Yeşilçay, suntem împreună în asta.”, a spus vedeta. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că se poate observa cât de iubită este aceasta.

Citește și:

“Te iubesc atât de mult”, “Ești mereu foarte drăguță și frumoasă”, „La mulți ani, ție”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta a reușit să atragă atenția cu fizicul său și în presa din Turcia s-a zvonit că vedeta ar fi slăbit 17 kilograme în 30 de zile, arată ensonhaber.com. Vedeta din Furtună pe Bosfor a primit nenumărate comentarii în care a fost felicitată.

“Prieteni, după cum știți, m-am înfometat. A fost foarte dificil până m-am obișnuit. Te oprești din mâncat pentru patru ore înainte de a merge la culcare. Când te trezești, te oprești din mâncat pentru patru ore, apoi mănânci. Nu ai voie dulciuri sau ciocolată pe cât posibil. Trebuie să fii puțin atent.”, a povestit actrița. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată într-un costum negru, cu părul prins în coc și ruj roșu.

Detalii despre Nurgül Yeşilçay din Furtună pe Bosfor

S-a născut în Afyonkarahisar, Turcia în 1976. A studiat dramă în cadrul State Conservatoire Andalou. De la absolvire a primit nenumărate roluri importante. Totul a început în 1998 cu Herşey Çok Güzel Olacak, acolo unde a interpretat rolul Nurse. Primul său rol pe marele ecran i-a adus multe aplauze din partea spectatorilor.

Citește și:

A urmat în 2001 proiectul Șellale, acolo unde a interpretat rolul Nergis. Cu un an mai târziu i-a fost oferit serialul Mumya Firarda cu rolul Fatima. De-a lungul timpului a primit nenumărate premii pentru activitatea s-a artistică. Totul a început în 2005, atunci când a primit Golden Boll Award pentru Cea mai bună actriță.

A urmat pentru pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului Sadri Alışık din 2008. Printre piesele de teatru în care a jucat se numără Așk Gibi din 2002, Sen Olmasaydin din 2006 și Geleceğin Starı din 2018. În mediul online se bucură de recunoaștere internațională și fanii o apreciază din toate colțurile lumii. Are 1.60 cm înălțime, însă acest lucru nu o oprește să fie întotdeauna ridicată la rang înalt.

În articolul

Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani. Actrița a publicat un filmuleț care i-a amuzat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp