Happy People
Oana Moșneagu, actrița din Adela, protagonista unui videoclip muzical. Cu cine a filmat

Publicat pe 03.06.2021 la 13:39. Actualizat pe 03.06.2021 la 13:54

Oana Moșneagu și-a surprins urmăritorii pe Instagram cu o postare în care anunță participarea sa într-un videoclip muzical alături de Emilian. Aceasta joacă rolul iubitei cântărețului, iar afirmația sa i-a uimit pe fani: "a apărut clipul iubitului meu".

Oana Moșneagu și Mara Oprea

Happy

Actrița din Adela apare în videoclipul lui Emilian într-o ținută sexi, iar lookul este cu adevărat ademenitor: "Bună ziua! Mă scuzați că vă întrerup programul obișnuit, a apărut clipul iubitului meu @emilian.official , am link la swipu up la story-uri. Relația noastră a fost una scurtă, a început la “Acțiune!” și s-a terminat la “Stop!”, țin să precizez că niciuna din persoanele implicate în această filmare nu a fost victima sentimentului de “suferință” la încheierea filmării. A fost o plăcere și o bucurie @emilian.official Sper să vă bucure și pe voi", a scris Oana Moșneagu.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Înainte a anunța despre ce este vorba, actrița a mai făcut o postare în care apare îmbrățișată cu Emilian. Aceasta a scris: "Mâine apare clipul iubitului meu de o zi de filmare, @emilian.official, noi ne-am cam distrat la filmări, o să vă tot bombardez cu poze în perioada următoare".

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Oana Moșneagu, actriță de succes în producțiile Antena 1

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

„Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, a spus Oana.

În articolul

Oana Moșneagu, actrița din Adela, protagonista unui videoclip muzical. Cu cine a filmat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp