Happy People
Oana Moșneagu cu părul lung, prins într-o coadă împletită. Schimbarea de look inedită aleasă de actrița din “Adela”

Publicat pe 03.01.2022 la 17:07. Actualizat pe 04.01.2022 la 13:10

Oana Moșneagu își surprinde urmăritorii cu prima fotografie din noul an. Actrița din “Adela” apare pe rețelele sociale cu o schimbare inedită de look. Cum arată cu părul lung, prins într-o coadă împletită.

După aparițiile repetate în serialul “Adela”, dar și după multele interviuri oferite de-a lungul anului, Oana Moșneagu a reușit să fie cunoscută de fani la fel de bine pe cât o cunoaște și familia.

Dacă până acum nu se știau foarte multe detalii despre frumoasa actriță, iată că acum oricine știe despre familia ei, despre pasiunile care o ajută să meargă mai departe, dar și despre locurile de muncă pe care le-a avut înainte de a deveni actriță.

Ca o altă surpriză pentru internauți, Oana Moșneagu a postat prima fotografie din noul an, cu un look complet diferit.

Oana Moșneagu cu părul lung prins într-o coadă împletită

Oana Moșneagu se află la momentul actual într-o vacanță binemeritată în Zanzibar alături de câțiva prieteni. Deși a postat doar frânturi din concediu până acum, frumoasa actriță nu a uitat să lase pentru internauți o fotografie care să marcheze începutul anului.

Dacă de obicei tânăra de 31 de ani apare cu părul lung, drept, iată că pentru anul care tocmai a început aceasta și-a ales un nou look. Machiată de seară, cu părul prins într-o coadă lungă, împletită, și cu privirea de pisică, așa se prezintă actrița care o joacă pe “Andreea” în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Chiar dacă este la începutul carierei, acest lucru nu înseamnă că Oana Moșneagu nu a trecut prin situații dificile care au dus-o totuși la o concluzie importantă, că este menită să joace. Într-un interviu recent, vedeta a povestit că la un moment dat s-a luptat cu depresia, asta pentru că nu își găsea locul în lume și nu știa care este misiunea sa.

După ce și-a dat demisia de la locul de muncă în care nu-și găsea nicio bucurie, Oana Moșneagu a reușit să fie admisă la UNATC și așa a început traiectoria ei către lumea actoriei. Deși a avut 25 de ani când s-a gândit să-și schimbe viața, aceasta nu regretă nicio secundă alegerea făcută.

Povestea de viață a Oanei Moșneagu, “Andreea” din “Adela”

Este înaltă, are părul lung și este frumoasă. Are un talent care se vede de foarte departe, însă aceste calități nu au ajutat-o prea mult în adolescență pe Oana Moșneagu. A suferit din cauza tiraniei colegilor care orice altă tânără și a încercat pe cât posibil să plece din locurile în care nu era dorită.

S-a angajat la 17 ani și a încercat să-și creeze o independență care cu siguranță a reușit să o ajute în viața ulterioară de adult. A avut curajul să-și înfrângă temerile și a reușit să-și schimbe întreaga traiectorie la o vârstă la care alții nici nu mai încearcă. Oana Moșneagu spune că primește rareori mesaje din partea internauților care chiar să o afecteze, iar de cele mai multe ori cei care urmăresc serialul „Adela”, o apreciază la fel de mult ca și pe ceilalți actori.

Actrița spune că își dorește să învețe de la cei mai buni și i-ar plăcea să aibă șansa de a juca pe scenă alături de Florin Piersic Jr, Oana Pellea și Adrian Titieni.

În articolul

Oana Moșneagu cu părul lung, prins într-o coadă împletită. Schimbarea de look inedită aleasă de actrița din “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp