Happy People
Özge Özpirinçci continuă să fie alegerea numărul 1 a fanilor atunci când vine vorba despre actrițele din serialele turcești. Unde are succes producția Femeie în înfruntarea destinului

Publicat pe 31.07.2024 la 11:17. Actualizat pe 31.07.2024 la 12:32

Özge Özpirinçci a revenit pe platourile de filmare după o perioadă de pauză și este în continuare alegerea fanilor atunci când vine vorba despre personaje epice din seriale turcești. Femeie în înfruntarea destinului are un succes răsunător.

Özge Özpirinçci continuă să fie alegerea numărul 1 a fanilor atunci când vine vorba despre actrițele din serialele turcești

Instagram

Özge Özpirinçci a impresionat o audiență largă cu rolul său de protagonistă din Femeie în înfruntarea destinului. Seria a avut premiera în 2017, atunci când actrița a ajuns pe platourile de filmare împreună cu Seray Kaya ce a jucat rolul de antagonistă. Cu toate că ultimul episod a avut premiera la începutul anului 2020, iată că și astăzi povestea reușește să-i cucerească pe fani.

Özge Özpirinçci continuă să fie alegerea numărul 1 a fanilor atunci când vine vorba despre actrițele din serialele turcești

Născută în 1986, aceasta și-a creat de-a lungul timpului o carieră de succes în proiectele din care a făcut parte. Indiferent dacă s-a alăturat poveștilor ca personal principal sau secundar, a fost încă de la început una dintre favoritele publicului. Actrița se află pe platourile de filmare ca și actriță din 2008.

View this post on Instagram

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)

A avut un debut de excepție cu rolul de protagonistă Asiye în serialul Al Yazmalım în 2011. De atunci, lucrurile s-au îndreptat în bine pentru vedeta din Turcia. A strâns până în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, momente emoționante pe care le petrece împreună cu familia.

Citește și:

“Ea nu are nicio operație făcută”, “Ce ochi are Burak”, “Bahar tu ești cea mai tare”, “Sunteți minunați”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta și-a construit succesul cu fiecare proiect în care s-a implicat. Așa a fost și cazul poveștii romantice Aşk Yeniden – Dragoste cu împrumu și Kadın – Femeie în înfruntarea destinului. O perioadă de timp s-a dedicat vieții de familie, asta pentru că a devenit mămică pentru prima oară.

A dorit să se întoarcă destul de rapid pe platourile de filmare, asta că personajul Karsu din serialul Sandık Kokusu – Parfumul mamei i-a oferit această șansă. La 4 ani de la premiera seriei Femeie în înfruntarea destinului, aceasta a uimit din nou.

Cum își continuă Özge Özpirinçci traiectoria profesională

Actrița și-a continuat proiectele nu nume precum İlk ve Son sau Yakamoz S245 - „Nume de cod: S-245”. În ceea ce privește serialul Femeie în înfruntarea destinului, acesta a avut 3 sezoane pline de suspan. A reușit să cucerească fanii din afara Turciei și s-a clasat pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor.

Astfel, această serie urmează să fie difuzată în Brazilia. Cu Özge Özpirinçci, urmează să fie disponibil pe unul dintre canalele locale. Astfel, s-a mai adăugat un alt succes în palmaresul vedetei.

Este căsătorită cu Burak Yamantürk din 2021 și împreună au o fiică. Au botezat-o Mercan, după ce o lungă perioadă de timp au menționat că nu-și doresc să se căsătorească sau să aibă copii. În cele din urmă au realizat ambele idei. Burak Yamantürk este recunoscut pentru proiecte precum Içimdeki Firtina în 2017, acolo unde a avut un rol de protagonist.

Nu este singurul serial care l-a făcut extrem de îndrăgit în fața fanilor. Vorbim și despre drama As the Crow Flies, acolo unde a împărțit platourile de filmare împreună cu Birce Akalay și Ibrahim Celikkol.

În articolul

Özge Özpirinçci continuă să fie alegerea numărul 1 a fanilor atunci când vine vorba despre actrițele din serialele turcești. Unde are succes producția Femeie în înfruntarea destinului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp