Happy People
Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât. Paulina Mercado a apărut în mediul online la scurt timp după intervenție

Publicat pe 03.10.2024 la 10:34. Actualizat pe 03.10.2024 la 11:29

Paulina Mercado a apărut în mediul online și le-a mulțumit tuturor care au susținut-o. Prezentatoarea a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori maligne din zona gâtului.

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

Getty Images

După ce a fost diagnosticată cu o tumoră malignă în zona gâtului, Paulina Mercado a fost supusă unei operații de urgență. Pe data de 30 septembrie a avut loc intervenția. Pe 2 octombrie, partenera lui Juan Soler a împărtășit cu fanii din mediul online un filmuleț în care și-a informat fanii despre starea de sănătate. Cu toate că prezent probleme de vorbire, medicii i-au oferit șansa de a părăsi clinica pentru a se recupera în confortul casei în afara oricărui pericol.

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât

Prezentatoarea a dezvăluit că întreaga operație a fost un succes. Deși urmează o perioadă de recuperare, medicii i-au oferit vești excelente în ceea ce privește viitorul său.

View this post on Instagram

A post shared by Paulina Mercado (@paulinamercado007)

“Vreau să vă spun că mă simt incredibil. Mă simt foarte bine, foarte mulțumită, super recunoscătoare cu voi, cu toți oamenii care mi-au oferit sprijin și iubire, super mulțumită de doctori, de Dumnezei. Ieri am ieșit din spital și azi sunt acasă.”, a spus ea, potrivit univision.com. Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și:

“Vă spun că operația a fost un succes, a fost incredibil. Tumora era destul de mare, dar au scos-o pe toată. Nu mai am nimic în corp, nimic.”, a declarat aceasta cu vocea răgușită. Atât fanii cât și faimoșii i-au urat recuperare rapidă prin mesaje oferite pe rețelele sociale.

A subliniat faptul că est dornică să-și trăiască viața ca și până acum și să se bucure de fiecare moment alături de cei dragi. În acest sens, vedeta a punctat important prevenției.

“Sunt curată și ăsta este un real cadou, să pot să trăiesc și să vă împărtășesc asta. Cred că e important să prevenim, eu de exemplu eram foarte obosită, dar mă gândeam că este din alte cauze. Sper ca luni să fiu cu voi.”, a mai declarat Paulina Mercado, partenera lui Juan Soler.

Paulina Mercao și-a arătat rana de la gât în urma operației

În timpul transmisiunii, vedeta le-a arătat tuturor rana din zona gâtului în urma chirurgiei. Chiar dacă era acoperită de bangaje, a subliniat că tumora era destul de mare, dar păstrată ca într-o capsulă fără să afecteze alte zone.

Citește și:

Paulina Mercado i-a informat pe toți legat de boala sa în data de 30 septembrie în cadrul unui show TV. Prezentatoarea s-a arătat optimistă în ciuda veștilor. Inclusiv a mărturisit că a încercat să ofere situației o „semnificație frumoasă”.

“Sunt sigură că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Nu mă întreb de ce, mă întreb cu ce sens și încerc să găsesc o semnificație frumoasă. Când o să pot să vorbesc, o să fiu aici să lupt.”, i-a asigurat pe toți. În ceea ce-l privește pe Juan Soler, acesta nu a oferit nicio declarație la momentul actual legat de starea de sănătate a parteneri sale. Cu toate acestea, o susține ca de fiecare dată. Nu este prima oară când i-a fost alături, astfel că demonstrează sentimentele sale puternice.

În articolul

Partenera lui Juan Soler a fost operată de cancer la gât. Paulina Mercado a apărut în mediul online la scurt timp după intervenție

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp