Prezentatoarea TV Paulina Mercado urmează să fie operată din cauza diagnosticului grav primit de la medici. Cum a reacționat Juan Soler

Publicat pe 01.10.2024 la 09:25 Actualizat pe 01.10.2024 la 11:53

Celebra prezentatoare TV Paulina Mercado a primit un diagnostic grav în urmă cu mai mult timp și acum se pregătește de o nouă operație.

Paulina Mercado

Profimedia

Actrița și prezentatoarea TV Paulina Mercado urmează să fie supusă unei noi intervenții chirurgicale din cauza tumoarei maligne descoperite de medici în zona gâtului.

Paulina Mercado are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală

Prezentatoarea de origine mexicană, Paulina Mercado, a fost inițial diagnosticată cu tumoare pe creier, dar, cu puțin timp în urmă, ea a anunțat că boala a metastazat și acum medicii i-au descoperit o tumoară canceroasă în gât.

Citește și: Juan Soler vorbește despre o posibile căsnicie cu Paulina Mercado. Care este adevărul

În curând, aceasta va avea nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Actrița în vârstă de 51 ani a povestit într-un interviu recent cu jurnalistul Gustavo Adolfo Infante că e nevoie să își pună pe pauză proiectele din televiziune pentru a putea să se interneze și să fie din nou operată.

“Se pare că am o tumoară malign. E cancer și e bine că mi-am făcut toate analizele. La început îmi era teamă să spun cuvântul cancer”, a povestit prezentatoare TV în timpul interviului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paulina Mercado a mai dezvăluit că, deși nu știe ce tip de cancer și în stadiu este cel pe care medicii l-au descoperit în gât, ea a spus ce reacție a avut iubitul ei Juan Soler după ce i-a dat vestea tristă.

“Juan a zis: “O să te facă să nu mai vorbești cel puțin o săptămână, nu-i așa?””, a povestit Paulina râzând.

Vedeta e încrezătoare că echipa de medici care se ocupă de cazul ei va avea grijă ca operația să decurgă bine și are încredere că se lasă pe mâini bune. Paulina se bucură se sprijinul iubitului ei care o încurajează și îi spune că totul va fi bine.

Citește și: Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată. Paulina Mercado are o tumoare cerebrală

“Ieri mi-am dat seama că nu e responsabilitatea mea. Am avut o întâlnire cu doctorul meu care a fost foarte interesantă. Ea mi-a zis care sunt toate scenariile posibile, unele bune, altele catastrofice. Și l-am întrebat de ce îmi comunică toate aceste lucruri”, a zis Paulina.

Doctorița ei i-a spus că a vrut să îi prezinte toate riscurile încă de la început, cât e încă lucidă pentru că nu se știe sigur ce îi rezervă viitorul și trebuie să se asigure că Paulina e de acord cu tot ce i se întâmplă.

Paulina a mai povestit că i-a dat medicului numărul de telefon al lui Juan ca să îl poată contacta pe el după operație.

“Săracul Juan, ar putea fi o binecuvântare, dar este și o mare responsabilitate”, a mai completat Paulina.

La finalul anului 2023, prezentatoarea TV a fost supusă unei operații la cap din cauza unei tumori. La acel moment, ea a fost diagnosticată cu o tumoare benignă. Se pare, însă, că de această dată are nevoie de mai multă grijă și atenție din partea specialiștilor având în vedere că e vorba de cancer.

Citește și: Paulina Mercado apare în mediul online la scurtă vreme de la extirparea tumorii cerebrale. Juan Soler i-a stat alături în permanență

În articolul

Prezentatoarea TV Paulina Mercado urmează să fie operată din cauza diagnosticului grav primit de la medici. Cum a reacționat Juan Soler

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2024. Taurii au multă creativitate în această perioadă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când intră noua tranşă din ajutorul pentru alimente. 2,6 milioane de români vor beneficia de tichete sociale de 250 de lei
a1.ro
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
HelloTaste.ro
Clătite pufoase de post, preparate cu lapte vegetal
Catine
Ora la care trebuie să bei cafeaua ca să te bucuri cât mai mult de efectele ei, potrivit specialiștilor
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
Milionarul român care ia 3 pensii a răbufnit la adresa vedetei care a cheltuit banii din acţiunile caritabile în scop personal
MediCOOL
Dependența de mâncare: ce o declanșează și cum o recunoști
Spynews
Se ține post pe 14 octombrie, de Sfânta Parascheva? Ce spune preotul
DeParinti
Ce este vernix caseosa și ce rol are în protejarea bebelușului imediat după naștere
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează somnul. Ce te împiedică să te odihnești corespunzător
HelloTaste
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor
x