Happy People
Pınar Deniz și Kaan Yıldırım urmează să devină părinți. Actorii au anunțat vestea cea mare în mediul online

Publicat pe 21.10.2024 la 12:38. Actualizat pe 21.10.2024 la 13:27

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım au anunțat în mediul online că urmează să devină părinți pentru prima oară. Cei doi actori au publicat fotografii emoționante în mediul online.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım urmează să devină părinți

Instagram

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım s-au căsătorit recent într-o ceremonie restrânsă și imaginile de la fericitul eveniment au apărut rapid pe rețelele sociale. Ulterior, cei doi îndrăgostiți au dezvăluit că urmează să devină părinți pentru prima oară. Formează un cuplu de ceva timp și a venit momentul să-și susțină jurămintele pentru totdeauna.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım urmează să devină părinți

Actrița a jucat în seriale celebre precum Vatanim Sensin în 2016, acolo unde a avut un rol important. De asemenea, a fost cooptată în filme precum Kardeşim Benim 2 în 2017, acolo unde a jucat împreună cu Murat Boz. Deși este căsătorită cu un alt actor, până în prezent cei doi nu au avut proiecte profesionale care să îi aducă împreună pe platourile de filmare.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

După ce au lăsat în mediul online dovada fotografiilor de la nuntă, și-au anunțat prietenii virtuali că urmează să devină părinți pentru prima oară. Pınar Deniz are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul unei campanii pe care o are cu un renumit brand de cosmetice. Vedeta s-a aflat recent în cadrul unei prezentări de modă, acolo unde a stat alături de nume mari din industria modei. La 30 de ani vedeta a demonstrat că merită să fie una dintre cele mai faimoasei din țara sa pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului.

Citește și:

Actrița a îmbrăcat o rochie albă, lungă, fără mâneci și a fost extrem de asortată cu partenerul său. Cei doi au apărut în fotografiile de nuntă cu zâmbetul pe buze, așa cum își vor aminti pentru toată viața de cele mai importante clipe din viața lor. Ceremonia căsniciei a avut loc la Roma, loc pe care l-au ales pentru a fi alături de cei dragi.

Pınar Deniz și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică pentru prima oară

Ca răspuns la întrebările reporterilor, actrița a mărturisit că “fericirea este încununată cu un copil”. A urmat apoi fraza “suntem foarte fericiți. Visele noastre devin realitate unul câte unul”, arată raillynews.com.

Cu toate că a ținut să rămână tăcută în privința sarcinii, o fotografie publicată pe rețelele sociale a dat-o de gol. Chiar la prezentarea de modă de la Paris, vedeta a îmbrăcat o rochie albă, lungă și a ținut mâna la burtică pentru a ridica suspiciunile.

Citește și:

A urmat imaginea de la nuntă, acolo unde cei doi îndrăgostiți au luat acceași atitudine. Părinții actriței nu au putut participa la ceremonia de la Roma din cauza problemelor cu viza, însă momentul a fost sărbătorit în întregul lui. Se pare că cei doi actori vor deveni părinți de băiețel, așa cum s-a văzut în postarea actorului din mediul online.

Este pentru prima oară când cei doi vor deveni părinți și faptul că formează un cuplu de ceva timp face totul să devină mult mai romantic și emoționant pentru fani. Aceștia continuă să fie prieteni cu ei în mediul online.

În articolul

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım urmează să devină părinți. Actorii au anunțat vestea cea mare în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp