Happy People
Poza postată de Vald Gherman la care fanii l-au întrebat dacă este bine. Cum a fost surprins actorul din Adela

Publicat pe 26.05.2021 la 18:35. Actualizat pe 26.05.2021 la 19:45

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Adela, care a ajuns la inima multor oameni datorită talentului și a carismei sale. Ultima fotografie postată de artist a atras atenția fanilor, care s-au întrebat dacă se întâmplă ceva cu actorul lor preferat.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman a stârnit curiozitatea admiratorilor săi după ce a încărcat în social media o fotografie în care pare trist. Acesta a fost surprins gânditor, ținând capul în pământ, iar urmăritorii săi l-au întrebat imediat dacă se întâmplă ceva în viața sa.

Actorul a pus în descrierea fotografiei textul: "Back in black", adică "Înapoi în negru". Cei care îi urmăresc activitatea s-au înghesuit să-i transmită mesaje: "Poza este superbă! Sper că ești bine! Ai grijă de tine!", "Nu plânge", au fost doar unele dintre comentariile admiratorilor.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Deși actorul nu a dat de înțeles că trece printr-un moment dificil, fanii săi s-au gândit să-i fie alături indiferent de context, mai ales că proaspăta despărțire de Cristina Ciobănașu l-a afectat emoțional o lungă periodă de timp.

Cum arăta Vlad Gherman înainte de a se lansa în cariera muzicală

Vlad Gherman le-a arătat fanilor din mediul online cum arăta când avea numai 18 ani, atunci când visa să se lanseze în muzică și să devină cunoscut.

În prezent, actorul din Adela, a ajuns acolo unde și-a dorit și se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar și în domeniul actoriei.

Descrierea fotografiei a dus zâmbetele pe chipul fanilor: "2010 - Aveam mai mult păr în cap, mai puține griji, mai puțini bani și mai multă fericire. Eram un puști, un visător. Mergeam cu 368-ul (autobuz, just to let you know) până la Piața Romană, la metrou mă întâlneam cu prietenii și colegii mei de unde porneam împreună spre Școala Centrală (nu inainte de a lua ceva bun de la Mc ), umblam cu chitara dupa mine ocazional și participam la fel de fel de festivaluri de muzică ce aveau loc în amfiteatrul liceului." , a scris actorul la descrierea imaginii.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

În articolul

Poza postată de Vald Gherman la care fanii l-au întrebat dacă este bine. Cum a fost surprins actorul din Adela

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp