Happy People
Primele impresii ale oamenilor despre serialul “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir și Engin Akyürek. Cum a fost primită producția Adım Farah

Publicat pe 13.07.2023 la 15:30. Actualizat pe 13.07.2023 la 10:53

Au apărut primele impresii despre mult așteptatul serial Adım Farah (Numele meu este Farah), care aduce în prim plan doi dintre cei mai cunoscuți actori turci, Demet Özdemir și Engin Akyürek. Ce audiențe au înregistrat primele două episoade.

Demet Ozdemir

Happy Channel

Pentru cei care urmăresc îndeaproape industria serialelor turcești, noua producție favorită este Adım Farah (Numele meu este Farah), relatează seriesturkish.com, care a analizat audiența primelor două episoade difuzate, dar și valul de reacții din social media, o platformă tot mai relevantă pentru măsurătorile succesului.

Interacțiunea utilizatorilor în mediul online a crescut exponanțiual, după ce au fost difuzate primele două episoade. Fanii actorilor Demet Özdemir și Engin Akyürek au provocat o adevărată vâlvă în social media făcând și mai multă publicitate acestei producții, care nu s-a bucurat de un rating exponențial la prima difuzare.

Serialul Adım Farah (Numele meu este Farah) a fost apaludat de telespectatori, dar urmărit în număr mic

Potrivit publicației menționate anterior, la cel de-al doilea episod s-a înregistrat un număr mai mare, însă nu cel setat ca target, adică rating 8, așa cum se așteaptă producătorii. Însă analizând valul de comentarii și reacțiile în masă din social media, este clar că producția a provocat emoții pozitive.

Luăm exemplul și altor producții de succes, care în ciuda audiențelor destul de mici, încă este difuzat.Serialul Tuzak are audiențe foarte mici în Turcia, dar tv8 nu intenționează să îl anuleze până la sfârșitul sezonului. Pentru că, deși ratingurile sunt scăzute, interesul pentru această dramă din străinătate este foarte mare, iar vânzările ating nivel record.

Citește și:

Pentru Fox TV, există posibilitatea ca Adım Farah să atingă cifre de vânzări foarte mari în străinătate. Ratingul primului episod al serialului "Adım Farah" nu au fost cel așteptat. Așa că a fost scăzut, dar a crescut în cel de-al doilea episod,însă nu la nivelul așteptărilor.

Se aștepta ca serialul să depășească ratingul 8, dar deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat. Dacă va ajunge la acest nivel, poate lua podimul cunoscutului serial Kuruluș Osman (Stabilirea Osman), care s-a clasat doar pe locul 1 în serile de miercuri timp de 4 sezoane.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Povestea serialului Adım Farah

Serialul spune povestea emoționantă despre lupta pentru supraviețuire a unei femei numite Farah, care a fugit din țara ei și a recurs la mijloace ilegale pentru salavrea fiului ei. Povestea de viață este totodată și despre uciderea la care a fost martoră, precum și despre drumurile ei intersectate cu personajul Tahir.

Demet Ozdemir: "Merge foarte bine, totul este foarte bine. Sperăm că publicului nostru îi va plăcea. Va fi un job foarte valoros pentru mine. Vom vedea feedback-ul peparcurs", a spus ea. Serialul "Adım Farah", care a fost lansat ca o adaptare a producției argentiniene "La Muchacha Que Limpia", nu va fi exact ca originalul.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Demet Özdemir a explicat cel mai important detaliu despre serial prin următoarele cuvinte: "Adaptările nu sunt la sută la sută aceleași. Există lucruri care se despart acolo, undeva. Adaptarea din Turcia va fi foarte importantă. Există diferențe, dar câteva lucruri vor rămâne la fel. Deci nu ar trebui să se aștepte cineva să vadă același lucru, va fi diferit", potrivit seriesturkish.com.

În articolul

Primele impresii ale oamenilor despre serialul “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir și Engin Akyürek. Cum a fost primită producția Adım Farah

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp