Happy People
Publicat pe 03.04.2023 la 21:05. Actualizat pe 03.04.2023 la 21:33
Gabriela Spanic, celebra actriță din serialul “La Usurpadora” a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de chiftele umplute cu brânză care pot fi servite la mâncarea de linte. Ce ingrediente a folosit actrița.
Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.
Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză.
Cum prepară Gabriela Spanic chiftele umplute cu brânză și linte maro
Ingredientele de care aveți nevoie pentru a face rețeta Gabrielei Spanic:
- Linte maro, canitate după preferință
- Ceapă verde
- Ceapă roșie
- Ardei Roșu
- Oțet balsamic
- Ulei de măsline
- Sare
- Piper
- Banane
- Oregano
- Unt
- Apio
- Usturoi
Se pune lintea la fiert, timp în care sunt pregătite legumele. Ardeiul roșu, ceapa roșie și ceapa verde sunt tăiate în felii și bucăți mici peste care se presară sare, piper și un strop de oțet balsamic. Apoi se bagă la cuptor la 180 de grade. Lintea este fiară împreună cu ceapă, usturoi, țelină și zeamă de stoc de pui pentru gust.
Gabriela Spanic face un fel de aluat din banane pisate și făină pe care ulterior le umple cu brânză. Face o adâncitură în mijlocul fiecărei chiftele și umple cu bârnză. Apoi le trece prin pesmet, apoi prin făină, apoi prin ou și repetă procesul încă o dată.
După ce sunt prăjite în ulei, sunt servite cu mâncarea de linte șia sezonate cu legumele care au fost copate în cuptor.
Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.