Cautare: 3089 rezultate dupa tagul "reteta"

Ziua mâncărurilor picante. Rețetă de tacos tradițional mexican

acum 4 ore

Astăzi este Ziua mâncărurilor picante. Iată cum se prepară tacos tradițional mexican.

Lovitură de teatru în războiul Bahum - Prigoană! Adriana Bahmuţeanu: "Ești bolanv bipolar, ai rețetă pe numele tău"

acum 14 ore

Răsturnare de situaţie în cazul reţetei pe care Adriana Bahmuţeanu a arătat-o la TV şi susţinea că pe ea este diagnosticul lui Silviu Prigoană.

Concurenții au tras la sorți pentru tema duelului de la "Chefi la Cuțite"

acum 19 ore

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, anunță tema duelului. Concurenții au tras la sorți pentru tema duelului de la "Chefi la Cuțite".

Chef Florin Dumitrescu i-a speriat pe toți de felul cum repetă rețeta

acum 19 ore

În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact, această confruntare fără o temă impusă va fi...

Libera alegere, tema ultimului battle

acum 20 ore

În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact, această confruntare fără o temă impusă va fi...

Ciorba caldă, răsfățul din iernile reci. Care sunt cele mai simple rețete

acum 1 zile

Ciorba caldă este răsfățul din iernile reci. Iată care sunt cele mai simple rețete, dar și topul ciorbelor preferate de români.

O rețetă specială. ”Pâine veselă” și un sos consistent din suc de cocos

acum 1 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine faină, nuci, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine veselă".

Roxana Vașniuc a gatit, in direct, la "Rai da' Buni"

acum 1 zile

Invitată la "Rai da' Buni", Roxana Vașniuc a gătit o rețeta specială lui Mihai Morar.

Chefii au degustat preparatele concurenţilor! Florin Dumitrescu: "Sunt cinci farfurii aici care merită ultima semifinală"

acum 1 zile

Concurenţii au primit ca sarcină să gătească sosuri în cadrul probei duel în care fiecare este pe cont propriu. La degustare, chefii au fost avut păreri împărţite referitoare la reţetele pe care le-au savurat!

Rețeta zilei. ”Muşchiuleţ petrecăreț” cu o garnitură delicioasă

acum 2 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine smântână, ciuperci, mușchiuleț, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Muşchiuleţ petrecăreț".

Reţeta zilei! Vlăduț prepară gogoși cu portocale

acum 5 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit gogoși care conţin faină, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Gogoși cu portocalei".

Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Gustarea Sultanului"

acum 6 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o salată care conţine năut, usturoi, vinete, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Gustarea Sultanului".

Rețeta zilei. Domnișoara Murătură (ciorbă de varză murată)

acum 7 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorba care conţine varză murată, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Domnișoara Murătură ".

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Spaghetti cu ton"

acum 8 zile

Vlăduț a gătit astăzi la Neatza "Spaghetti cu ton"

Rețeta zilei: "Bucuria copiilor"

acum 9 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă care conţine multe legume denumită - "Bucuria copiilor"

Reţeta lui Vlăduţ: Friptura Moșului

acum 23 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o gustare care conţine mușchi de porc, mere, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Friptură Moșului".

Rețeta zilei. ”Plăcină cu urări”, preparatul special care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

acum 27 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o gustare care conţine brânză telemea, urdă, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Plăcină cu urări".

Cum a început Chef Cătălin Scărlătescu să gătească

acum 27 zile

"Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da". Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o...

Reţeta lui Vlăduţ! Gospodina veselă - o friptură delicioasă

acum 28 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o gustare care conţine cotlet de porc, roz marin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Gospodina veselă".

Reţeta lui Vlăduţ - "Crema magică" - o combinatie superbă între ciuperci si gulii

acum 29 zile

Vlăduţ a pregătit la Neatza o supă crema de legume denumită "Crema magică" - o combinatie superbă între ciuperci si gulii!

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv