Cautare: 3112 rezultate dupa tagul "reteta"

Rețeta zilei. Salată de hering marinat

acum 4 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, hering marinat, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată de hering marinat".

Ciorba de burtă fără burtă! O rețetă neobișnuită cu un gust extraordinar

acum 5 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ciuperci pleurotus, ceapa , morcov, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorba de burtă fără burtă".

Reţeta zilei: Vlăduț prepară ștrudel vienez

acum 9 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mere, foi de plăcintă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ștrudel vienez".

Scandal în plină epidemie de gripă! Raed Arafat vorbeşte, în direct, după ce Olivia Steer le-a recomandat românilor să se trateze cu usturoi şi ceapă

acum 10 zile

De ani de zile, Olivia Steer este împotriva vaccinurilor. Ba chiar vedeta susţine că ele sunt un mit şi că rolul lor, de fapt, nu este de a proteja individul de o boală, ci de a-l îmbolnăvi. Acum, Olivia Steer pretinde că are metoda ideală de a combate epidemia de gripă fără,...

Reţeta zilei: Vlăduț gătește rasol fructat din curcan

acum 10 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pulpe de curcan, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "rasol fructat din curcan".

Reţeta zilei: Vlăduț gătește o salată rusească

acum 11 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine sfecla rosie, salata verde, oua, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Moscow".

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

acum 12 zile

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a găttit astăzi un "Muşchiuleţ magic" de porc cu conopidă

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Plăcintă cu brânză și spanac"

acum 13 zile

Vlăduţ a gătit astăzi la Neatza o reţetă de "Plăcintă cu brânză și spanac"

Rețeta zilei. ”Minciunele”, desertul preferat al copiilor

acum 16 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine făină, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Minciunele".

Rețeta zilei. ”Colțunași cu carne”, un preparat simplu de realizat și extrem de delicios

acum 17 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aluat foietaj, carne de vită, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Colțunași cu carne".

Beneficiile consumului de avocado. Rețete delicioase

acum 18 zile

Iată care sunt beneficiile consumului de avocado și câteva rețete delicioase care au la bază fructul care a devenit vedetă în România.

3 rețete gustoase și rapide pentru care ai nevoie doar de o oală

acum 19 zile

Dacă gătești des astfel de rețete, nu va trebui să achiziționezi prea multe vase de gătit. În schimb, poți investi în oale durabile și de calitate, cu care poți obține rezultate superioare.

Rețeta zilei. ”Cartofi franțuzești”, un preparat pe gustul tuturor

acum 19 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, ouă, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cartofi franțuzești".

Rețeta zilei. ”Papoutsakia”, un preparat delicios

acum 20 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, năut, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Papoutsakia".

Sorin Stan şi Valentin Dumitrescu, semifinalişti la "Chefi la cuţite", provocaţi la Star Matinal!

acum 23 zile

Înfruntarea titanilor în bucătărie! Nici la chefi la cuţie nu au avut o probă aşa de complicată. Totul este contra timp! Doi semifinalişti de la Chefi la cuţite trec prin probe de foc.

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară ciocolată de casă

acum 23 zile

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la ,Neatza, a pregătit astăzi un deșert delicios, denumit "ciocolată de casă.

Rețeta zilei. Gnocchi cu de toate

acum 24 zile

Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conține cartofi,lapte,samantana, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Gnocchi cu de toate".

Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Bucuria pescarului"

acum 25 zile

Vlădut, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conține somon afumat, macrou, morcovi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Bucuria pescarului".

Rețeta zilei. Piept de curcan în stil american

acum 26 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine piept de curcan, unt de arahide, salata verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de curcan in stil american".

Rețeta zilei. Ruladă de cașcaval cu spanac

acum 27 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lapte, ouă, spanac, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ruladă de cașcaval cu spanac".

1
2
3
4
5
»