Happy People
Revenirea neașteptată a faimoasei Fahriye Evcen în mediul online. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

Publicat pe 31.07.2024 la 15:44. Actualizat pe 31.07.2024 la 16:27

Fahriye Evcen a revenit în mediul online cu noi ipostaze realizate în casa de vacanță din Bodrum. Ce ținute a ales să poarte vedeta pentru o sesiune foto.

Revenirea neașteptată a faimoasei Fahriye Evcen în mediul online

Instagram

Fahriye Evcen este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Și-a cunoscut soțul pe platourile de filmare ale seriei Calikusu în 2013. Este căsătorit cu Burak Ozcivit încă din 2017, atunci când cei doi au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. În prezent sunt părinții a doi copii.

Revenirea neașteptată a faimoasei Fahriye Evcen în mediul online

Căsătorită cu Burak Özçivit, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea au venit ca o surpriză, asta după ce vedeta a absentat din mediul online pentru o perioadă. A fost lăudată de fani prin comentarii, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

“Bună din nou după o perioadă în care am dispărut”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor. A reușit astfel să-și lase amprenta, așa cum a făcut-o în repetate rânduri. Ipostazele au fost surprinde la casa de vacanță din Bodrum pe care vedeta și soțul său o dețin. Recent au fost surprinși de către jurnaliști atunci când urmau să facă ultimele retușuri în cazul noii achiziții.

Citește și:

Fahriye Evcen și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu ipostaze surprinzătoare pe contul personal de instagram, acolo unde arată și momente emoționante alături de cei dragi. Actrița este născută pe 4 iunie 1986 în Germania și cu toate astea a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia.

“Cine ar putea spune că este mama a doi copii?”, s-au întrebat fanii pe rețelele sociale după ce au văzut-o pe vedetă într-o pereche de pantaloni scurți și un top scurt care îi lasă la vedere trupul de invidiat.

Lucruri pe care le știai mai puțin despre Fahriye Evcen

Rudele din partea tatălui vin din Grecia și au decis să se relocheze în Turcia. Este originară din Sarıçevre. Actrița a început studii în Germania, însă nu le-a finalizat. A absolvit o altă universitate în Turcia și a terminat în 2014.

Citește și:

ȘI-a început cariera în Turcia, atunci când se afla în vacanță. Era o copilă pe atunci, însă visele sale la fel de mărețe. Înainte de a juca în seriale, a făcut parte dintr-un program televizat. Ulterior a fost introdusă producătorului Ibrahim Mertoglu. Astfel, drumul său în această industrie nu a mai avut piedici.

În 2008, vedeta avea deja un rol principal în serialul Aşk Tutulması. De acolo, lucrurile au evoluat într-o direcție extrem de bună pentru vedeta din Turcia. În prezent este mama a doi copii și a demonstrat de fiecare dată că viața de familie i se potrivește mănușă. Asla Unutma se numără printre cele mai vechi seriale în care actrița și-a făcut apariția pe micile ecrane. A avut premiera în 2005. Din 2013 până în 2021, aceasta a câștigat nenumărate premii datorită implicărilor sale profesionale. În 2014 a câștigat premiul pentru Cea mai stilată actriță a anului în cadrul Elle Style Awards. Turkiye Kristal Kure Awards este evenimentul la care a participat în 2021.

În articolul

Revenirea neașteptată a faimoasei Fahriye Evcen în mediul online. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp