Happy People
Rıza Kocaoğlu a fost surprins cu o femeie într-un bar din Turcia. Actorul susține că este singur în continuare: “Sunt atât de singur”

Publicat pe 17.10.2024 la 12:02. Actualizat pe 17.10.2024 la 12:41

Rıza Kocaoğlu susține că este în continuare singur cu toate că a fost surprins cu o femeie într-un bar din Turcia. Care este adevărul.

Rıza Kocaoğlu a fost surprins cu o femeie într-un bar din Turcia

Instagram

Rıza Kocaoğlu din Legea familiei a fost surprins în Cihangir, Turcia, de către jurnaliști. Atunci când a fost întrebat care este statusul vieții sale personale, acesta a declarat că nu are o parteneră în acest moment, cu toate că a fost văzut alături de o femeie într-un bar.

Rıza Kocaoğlu a fost surprins cu o femeie într-un bar din Turcia

Potrivit jurnalistului Nazif Şahin Karpuz de la o publicație cunoscută din țara natală a faimosului, acesta din urmă s-a distrat mai multe ori alături de o femeie într-un bar din Cihangir. Cei doi se aflau împreună în cadrul unui eveniment, acolo unde au ales să meargă, arată haberturk.com.

View this post on Instagram

A post shared by Rıza Kocaoğlu (@riza_kocaoglu)

Deși s-a spus că ar forma un cuplu inițial cu Tuba Büyüküstün, iar mai apoi cu o altă femeie cu care a fost surprins, actorul din Legea familiei a declarat următoarele :

„Suntem toți foarte buni prieteni. Glumim mereu când ne întâlnim. Seda și Tuba se iubesc foarte mult. Nu este absolut nimic ca ceea ce se scrie. Suntem frați cu toții.”, a declarat actorul. De asemenea, a specificat faptul că femeia cu care a fost surprins era o altă prietenă din grupul său.

Citește și:

“Sunt foarte singur, vă pup pe toți.”, a transmis, susținând că nu are o parteneră la momentul actual. Născut pe 19 martie 1979 în Izmir, a jucat în seriale precum Legea familiei în 2017, Zeytin Agaci în 2022, dar și Tuzak în 2022. Este susținut și lăudat de prieteni în toate activitățile sale, ba chiar colegul Erkan Kolçak Köstendil a lăsat câteva cuvinte în favoarea lui pe rețelele sociale.

“Are un suflet foarte bun, sper să trăiască vreme îndelungată. Îl iubim foarte mult. E un bărbat interesant, realizează mereu ceea ce își propune. Atitudinea lui mă inspiră întotdeauna.”, a povestit Erkan Kolçak Köstendil.

În ceea ce îl privește pe Rıza Kocaoğlu, acesta a mărturisit că surpriza pentru ziua sa de naștere a fost într-adevăr una inedită.

“A fost un cadou bun pentru 45 de ani. Mulțumită lui Erkan s-a făcut o treabă bună. A fost un cadou pentru ziua mea. Am terminat filmările în trei zile. Am repetat timp de 2 luni jumate, dar am reușit să terminăm de filmat în 3 zile.”, a povestit Rıza Kocaoğlu.

Rıza Kocaoğlu s-a declarat fericit să lucreze cu Yılmaz Erdoğan

În cadrul aceluiași interviu, actorul din Legea familiei și-a exprimat bucuria de a jucat pe platourile de filmare cu maestrul actor de origine turcă Yılmaz Erdoğan.

“Mi-am dorit să lucrez cu el de 20 de ani. Suntem implicați recent într-un proiect uriaș. Sunt bucuros să fiu cu ei. Povestea mea se observă mai greu, dar va trebui să așteptăm mai mult pentru asta.”, a povestit actorul.

Citește și:

Fiind un actor extrem de cunoscut atât în Turcia cât și în lume, nu este de mirare faptul că paparazzi îi urmăresc fiecare mișcare. Astfel, a fost văzut alături de animăluțul său, un câine de talie mică.

“Nu mă filmați așa.”, a spus actorul când i-a văzut pe jurnaliști. Nu este pentru prima oară când vorbește astfel cu zâmbetul pe buze.

În articolul

Rıza Kocaoğlu a fost surprins cu o femeie într-un bar din Turcia. Actorul susține că este singur în continuare: “Sunt atât de singur”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp