Happy People
Samadhi Zendejas ar forma un cuplu cu un cântăreț faimos după scandalul cu William Levy. Care este adevărul

Publicat pe 11.10.2024 la 13:00. Actualizat pe 11.10.2024 la 13:29

Samadhi Zendejas ar fi fost surprinsă în brațele unui cântăreț faimos, asta după ce William Levy ar fi început o relație cu o tânără în vârstă de 21 de ani. Un filmuleț publicat de Pepe Aguilar în mediul online dovedește acest lucru.

Samadhi Zendejas ar forma un cuplu cu un cântăreț faimos după scandalul cu William Levy

Getty Images

Înainte de a-și anunța despărțirea oficială, s-a zvonit că William Levy și Samadhi Zendejas ar forma un cuplu. În 2023 cei doi au lucrat împreună în cadrul unui proiect profesional. Acum actorul a fost surprins alături de o tânără în vârstă de 21 de ani, pe când fosta colegă de platou ar fi început o relație cu un artist.

Samadhi Zendejas ar forma un cuplu cu un cântăreț faimos după scandalul cu William Levy

Jurnaliștii locali au precizat în mediul online faptul că actrița ar fi fost surprinsă într-o situație amoroasă cu cântărețul Gabito Ballesteros. Cei doi ar fi asistat la concertul lui Carin Leo din data de 2 octombrie susținut în New York.

View this post on Instagram

A post shared by Gabito Ballesteros (@gabitoballesteros)

“Potrivit persoanelor care erau acolo, cei doi au intrat la concert ținându-se de mână.”, a declarat jurnalista Mandy Fridmann. Potrivit fanilor, Samadhi Zendejas ar fi apărut extrem de emoționată atunci când Gabito Ballesteros ar fi urcat pe scenă să cânte alături de Carin Leon. Samadhi Zendejas își continuă traiectoria profesională, dar este la fel de activă și în mediul online. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 30 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

În cele mai recente dintre acestea apare într-o rochie albă, lungă ce îi lasă la vedere trupul de invidiat. Aceeași jurnalistă a mărturisit că un filmuleț publicat de Pepe Aguilar pe rețelele sociale ar fi dovada că Samadhi Zendejas formează într-adevăr un cuplu la acest moment.

Mandy Fridmann a punctat faptul că Samadhi Zendejas și Gabito Ballesteros ar fi “foarte entuziasmați și îndrăgostiți”, dar deși nu vor să-și ascundă relația, nici nu vor să apară mult prea expuși în mediul online.

În plus, actrița din “Atrevete a sonar” l-ar putea însoți pe Gabito Ballesteros în cadrul Premiilor Latin Billboard, acolo unde și-ar putea oficializa relația de iubire.

Cine este Gabito Ballesteros, presupusul iubit al faimoasei Samadhi Zendejas

Gabriel Ballesteros Abril, cunoscut mai bine publicului larg ca și Gabito Ballesteros, s-a născut pe 23 iulie 1999 în Cumpas, Sonora, Mexic. Ca și pes Pluma, artistul interpretează trap mexican, un subgen care a devenit cunoscut mai bine în ultimii ani.

Citește și:

Melodia de succes care l-a făcut celebru este “AMG” și la 25 de ani a avut colaborări cu artiști precum Natanel Cano, Junior H, Adriel Favela, Kenia Os și Peso Pluma, arată univision.com. În ceea ce o privește pe Samadhi Zendejas, aceasta a fost relaționată în trecut cu William Levy.

Cei doi au lucrat împreună în cadrul unui proiect profesional, acolo unde au format o chimie perfectă pe micile ecrane. Pe atunci au început și zvonurile legate de separarea actorului de Elizabeth Gutierrez, mama copiilor săi.

În prezent, William Levy își continuă proiectele profesionale dar se află și într-o nouă relație amoroasă cu o tânără de 21 de ani. Cei doi nu se ascund, însă își doresc să mențină această legătură departe de ochii celor curioși. Până acum, niciunul dintre aceștia nu a făcut declarații în fața presei, însă fanii așteaptă cu nerăbdare acest moment.

În articolul

Samadhi Zendejas ar forma un cuplu cu un cântăreț faimos după scandalul cu William Levy. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp