Happy People
Sebastián Rulli și Angelique Boyer sărbătoresc 10 ani de relație. Ce mesaj i-a transmis actorul partenerei sale

Publicat pe 24.09.2024 la 12:17. Actualizat pe 24.09.2024 la 12:54

Faimoșii formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele și de atunci nu s-au mai despărțit.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer pe covorul roșu

Getty Images

Cu un mesaj plin de afecțiune și entuziasm, așa a ținut să celebreze Sebastián Rulli cei 10 ani alături de Angelique Boyer. Actorul cunoscut pentru rolul din Rubi este în prezent unul dintre cei mai apreciazți din Mexic.

Sebastián Rulli și Angelique Boyer sărbătoresc 10 ani de relație

Deși s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Teresa în 2010, abia în 2014 au devenit un cuplu. Motivul este unul simplu. Actorul a fost căsătorit cu Cecilia Galliano între 2007 și 2011. Îndrăgostiții scriu în fiecare an pe 23 septembrie o nouă pagină în cartea vieții de cuplu. Îndrăgostit și dornic să-și exprime sentimentele, Sebastián Rulli i-a dedicat partenerei sale un mesaj emoționant.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

“10 ani fericiți celei mai frumoase relații din univers! Îți mulțumesc pentru atâta iubire și pentru fiecare moment pe care l-am împărtășit împreună. Fiecare zi alături de tine a fost special și o binecuvântare. Am râns, am plâns și am crescut împreună. Sunt foarte fericit pentru tot ce am trăit împreună și știu că istoria noastră abia începe. Ne-au mai rămas multe momente pe care să le celebrăm și de care să ne bucurăm. Te iubesc, azi, mâine și mereu. Pentru cât mai mulți ani împreună.”, a scris actorul din Rubi pe pagina personală de instagram.

Citește și:

În fotografiile publicate de actor, se pot observa momentele frumoase pe care cei doi le-au petrecut împreună. În ceea ce o privește pe Angelique Boyer, aceasta are 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cu toate acestea, nu a lăsat niciun mesaj public pentru partenerul său.

Pe vremea când jucau în telenovela Teresa, Angelique Boyer forma un cuplu cu Jose Alberto Castro. În 2014, înainte ca cei doi să-și anunțe oficial relația, au apărut prima oară speculații legate de aceasta.

O istorie frumoasă de iubire

De-a lungul timpului au demonstrat că tot ceea ce îi leagă nu poate să îi distrugă. Nu au existat niciodată zvonuri în ceea ce privește infidelitatea și au ținut să rămână departe de aceste idei care de cele mai multe ori îi înconjoară pe îndrăgostiți. În schimb, a rămas controversa legată de ideea unei căsătorii.

Citește și:

“Adevărul e că mă simt împlinită așa cum sunt, nu trebuie să mă căsătoresc pentru că eu cred în persoana care sunt. În fiecare zi avem șansa de a alege ce să facem.”, a spus Angelique Boyer într-un interviu. Vedeta originară din Franța a demonstrat că viața de familie este cea care i se potrivește cu adevărat. Printre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat este Rebelde, acolo unde a interpretat rolul “Vico”. În prezent se bucură de succes pe plan personal și profesional, fiind din nou alături de partenerul său pe platourile de filmare. Joacă într-o piesă de teatru cu Sebastian Rulli, dar și într-o producție extraordinară. Este vorba despre El extrano retorno de Diana Salazar. Cu toate că a avut mai multe apariții televizate, a demonstrat că viața simplă este cea care i se potrivește.

În articolul

Sebastián Rulli și Angelique Boyer sărbătoresc 10 ani de relație. Ce mesaj i-a transmis actorul partenerei sale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp