Happy People
Serenay Sarıkaya și-a deschis ușa casei pentru o sesiune foto. Vezi cum arată vila de lux a faimoasei

Publicat pe 04.10.2024 la 11:30. Actualizat pe 04.10.2024 la 12:39

Serenay Sarıkaya a pozat pentru o faimoasă publicație și a deschis ușa casei pentru prima oară în văzul lumii. Vezi cum arată vila luxoasă a vedetei din Turcia.

Serenay Sarıkaya și-a deschis ușa cașei pentru o sesiune foto

Instagram

Serenay Sarıkaya își continuă traiectoria profesională cu un nou proiect. De data aceasta o vedem pe actriță pe coperta unei reviste celebre în Turcia, moment pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură.

Serenay Sarıkaya și-a deschis ușa casei pentru o sesiune foto

Este pentru prima oară când face acest pas, însă este unul extrem de important pentru vedeta din Turcia. Și-a deschis ușa casei pentru o sesiune foto, iar fanii au putut să vadă vila luxoasă în care aceasta trăiește. Are 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea este îmbrăcată în ținute elegante care îi conferă încă o dată un aer de divă.

View this post on Instagram

A post shared by AD Middle East (@admiddleeast)

“Casa mea este scoica mea, atunci când sunt în scoica mea, mă simt în siguranță. Atunci când am văzut casa pentru prima oară a fost total diferit. Este important pentru mine să fie ca un templu. Îmi plac spațiile întunecate, comode.”, a declarat vedeta.

“N-am crezut niciodată că are o casă, m-am gândit că stă doar în hoteluri”, “Casa ta arată ca tine, unică.”, „Serenay este un suflet unic, nu e interesată de prea multe culori, vrea să evadeze”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta s-a aflat recent în cadrul Adana Golden Boll Film Festival. De asemenea, a lăsat la iveală o nouă coafură pe care a purtat-o pe covorul roșu la evenimentul precizat.

Citește și:

Proiectul casei sale a fost realizat de arhitectul Enis Karavil. Actrița a mărturisit că nu este adepta lucrurilor materiale pentru a-și decora locuința, ci totul trebuie să se rezume la simplitate.

“Nu-mi place să-mi umplu casa cu obiecte pentru decorațiuni dacă nu le folosesc. Casa mea trebuie să fie simplă, aproape goală. Singurele lucruri pe care vreau să le văd sunt cărțile mele. Poate biroul meu e cam dezordonat, asta este totul.”, a spus vedeta, arată hurriyet.com.tr.

O operă de artă în mijlocul casei. Serenay Sarıkaya și alegerile sale în materie de mobilă

Obiectul care a reușit să rămână în atenția fanilor a fost canapeaua în stil leopard. Aceasta s-a lăsat fotografiată acolo, într-o rochie simplă.

“Când am început să mă gândesc la casă, primul lucru care mi-a venit în minte a fost o canapea uriașă în stil leopard. Nu știu de ce, dar am fost obsedată de idee. Am vrut ca totul să fie simplu, și doar capaneaua asta a fost ideea mea. E ca o piesă de artă în mijlocul casei. Se conectează cu orice piesă. Când ajung acasă, mă pun pe canapea. Acum simt că trebuie să-i dau un nume.”, a transmis vedeta.

Citește și:

Arhitectul care i-a transformat vedetei dorințele în realitate a mărturisit că și-a dorit o bucătărie durabilă și profesională.

“Serenay preferă să-și invite în casă prietenii bucătari. Am vrut să-i oferit un look profesionist și durabil, alegând oțel care nu se pătează pentru bucătărie. Acest material oferă un look sofisticat când este combinat cu alte elemente, diferite.”, a spus arhitectul Enis Karavil, după cum arată cei de la cnnturk.com.

În articolul

Serenay Sarıkaya și-a deschis ușa casei pentru o sesiune foto. Vezi cum arată vila de lux a faimoasei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp