Happy People
Serialul TV „1 Woman 1 Man” cu Demet Evgar și Emre Karayel revine pe ecrane. Ce postare a făcut vedeta din "Flăcările destinului"

Publicat pe 27.11.2022 la 13:55. Actualizat pe 27.11.2022 la 13:56

Demet Evgar își încântă fanii cu o veste minunată. Vedeta a publicat pe Instagram un clip video alături de Emre Karayel, interpretând rolurile din serialul „1 Woman 1 Man”. Fanii așteaptă să afle dacă se pregătește o continuare a serialului.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

TV Happy

Demet Evgar și Emre Karayel au fost protagoniștii serialului „1 Woman 1 Man” care a fost extrem de popular în perioada anilor 2008-2010. Producția prezintă o perspectivă asupra relațiilor de căsătorie și a diferențelor dintre femei și bărbați.

Serialul „1 Woman 1 Man” revine! Ce a publicat Demet Evgar | VIDEO

Recent, Demet Evgar a publicat un clip video în care apare alături de fostul partener de platou, interpretând rolurile personajelor din serial, Ozan Karaman și Zeynep Yıldırım. Vedeta a adăugat descrierea „Curând”, fanii așteptând cu sufletul la gură un anunț despre o continuare a serialului. Pare că cei doi actori și-au păstrat aceeași carismă și relație pe care le-au avut în cele 67 de episoade lansate inițial.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

Citește și:

Clipul video a adunat sute de mii de aprecieri și mii de comentarii, fanii fiind încântați să-i revadă împreună pe cei doi actori, chiar și pentru câteva minute. Aceștia și-au prezentat entuziasmul pentru revenirea pe ecrane a serialului lor preferat.

Totuși, se pare că cei doi actori nu vor fi revăzuți pe marile ecrane în rolurile din „1 Woman 1 Man”. Clipul video este o producție pentru susținerea unei campanii ce are ca scop lupta împotriva violenței asupra femeilor. Este vorba despre campania #SheSaidNo lansată de organizația non-guvernamentală UN Women Turkiye. Demet Evgar a participat în foarte multe inițiative ale organizației și este un ambasador al acestei campanii, potrivit birgun.net.

Citește și:
În articolul

Serialul TV „1 Woman 1 Man” cu Demet Evgar și Emre Karayel revine pe ecrane. Ce postare a făcut vedeta din "Flăcările destinului"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp