Happy People
Shakira a bifat o apariție surpriză la finala NBA. Echipa în care este Jimmy Buttler, bărbatul care îi face ochi dulci, a avut un meci formidabil

Publicat pe 09.06.2023 la 20:40. Actualizat pe 09.06.2023 la 20:41

Shakira

Gettyimages.com

Shakira a avut o bifat surpriză la finala NBA, miercuri seara, 7 iunie, la meciul dintre Denver Nuggets și Miami Heat, echipă la care joacă Jimmy Buttler, sportivul care i-ar face ochi dulci artistei.

Shakira apare la finala NBA într-o ținută care a captat atenția jucătorilor

Presa, precum Daily Mail, a publicat imagini cu Shakira la meciul din NBA dintre Denver Nuggets și Miami Heat. Contul de Instagram al ligii a distribuit un scurt clip care o arată pe columbiană la Kaseya Center, la doar câteva ore după ce și-a lăsat copiii la Barcelona cu fostul ei partener, Gerard Piqué, alături de care își vor petrece o parte din vară, relatează univision.com.

Ziarul britanic a relatat că artista a stat în primul rând și a savurat întregul meci. Acesta purtat o bluză albă fără bretele și o pereche de pantaloni scurți din denim albastru deschis la meciul în care Jimmy Butler a marcat 28 de puncte pentru Miami Heat.

View this post on Instagram

A post shared by NBA (@nba)

Citește și:

Cântăreața a fost asociată cu baschetbalistul, astfel că prezența artistei la meci a reaprins zvonurile despre o posibilă legătură dintre cei doi.

Din 21 mai, Shakira a fost văzută la meciurile de play-off și a generat suspiciuni că are o relație sentimentală cu Jimmy Butler.

Potrivit ziarului La Vanguardia, "vizitele ei continue" la meciurile Miami Heat "s-ar putea datora interesului ei" pentru sportiv. Cei doi au început recent să se urmărească reciproc pe Instagram, ceea ce a generat mai multă vâlvă.

Citește și:
În articolul

Shakira a bifat o apariție surpriză la finala NBA. Echipa în care este Jimmy Buttler, bărbatul care îi face ochi dulci, a avut un meci formidabil

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp