Happy People
Shakira a plecat din Miami de urgență pentru a-și vizitat tatăl în vârstă de 91 de ani aflat în spital. Va fi supus la o intervenție chirurgicală

Publicat pe 09.06.2023 la 20:56. Actualizat pe 09.06.2023 la 21:01

La câteva ore după ce a fost văzută la finala meciului NBA în Miami, Shakira a ajuns în dimineața zilei de 8 iunie la spitalul în care se află tatăl ei, în Cartagena, Columbia.

Shakira și tatăl său William Mebarak Chadid

Gettyimages.com

Shakira a sosit în orașul Cartagena de Indias, Columbia, în dimineața zilei de 8 iunie, au relatat columbienii, pentru a fi alături de tatăl ei, William Mebarak, care este supus unei intervenții chirurgicale.

Potrivit relatărilor, cântăreața a părăsit aeroportul păzită de o echipă puternică de securitate pentru a merge la spitalul Serena del Mar, unde tatăl ei va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru a încerca să rezolve problema de hidrocefalie de care suferă.

Postul de radio columbian Blu Caribe a difuzat imagini cu duba în care Shakira a ajuns la spital, însoțită de o echipă de securitate, fără a permite ca aceasta să fie surprinsă de presa care o aștepta deja, potrivit univision.com.

Shakira intră în spital blindată de securitate. Nu a lăsat presa să o asalteze în timp ce se ducea să-și vadă tatăl înainte de a intra în operație

Sosirea cântăreței de la 'Acróstico' la Cartagena are loc la doar câteva zile după ce aceasta a călătorit de la Miami la Barcelona pentru a-și lăsa copiii cu tatăl său, Gerard Piqué, pentru ca aceștia să se poată bucura de o parte din perioada de vacanță alături de el, așa cum era stipulat în acord.

Duminică, 4 iunie, Shakira s-a întors la Barcelona împreună cu copiii ei pentru ca Milan și Sasha să poată petrece o parte din vară cu Gerard Piqué.

Columbianca a profitat de șederea sa pentru a asista la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, în care a concurat pilotul britanic Lewis Hamilton, cu care a fost legată romantic în ultimele săptămâni.

Celebritățile au petrecut chiar și la un club de noapte cu un grup de prieteni și au fost văzute distrându-se de minune.

Cu toate acestea, în noaptea de 7 iunie, Shakira a reapărut în Miami, la un meci din NBA între Miami Heat și Denver Nuggets.

S-a speculat că prezența ei la meci a fost pentru a-l susține pe Jimmy Butler, de la Miami, cu care a fost, de asemenea, legată romantic în ultimele zile.

În articolul

Shakira a plecat din Miami de urgență pentru a-și vizitat tatăl în vârstă de 91 de ani aflat în spital. Va fi supus la o intervenție chirurgicală

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp