Cautare: 1810 rezultate dupa tagul "tata"

Ionuţ Iftimoaie vorbeşte în exclusivitate despre momentul cumplit în care şi-a pierdut tatăl, în timp ce el era în Madagascar

acum 5 zile

A primit cea mai grea lovitură când era departe de familie. Ionuţ Iftimoaie vorbeşte în exclusivitate despre momentul cumplit în care şi-a pierdut tatăl, în timp ce el era în Madagascar, dar şi despre cum îşi revine, cu ajutorul soţiei şi al copiilor.

Trădare, în familie! Confruntarea dintre tată, fiul şi iubită

acum 5 zile

De câteva zile, un tată îşi simte inima spulberată. Toată traiectoria vieţii i-a fost dată peste cap, atunci când s-a trezit singur. Grav bolnav, bărbatul ar fi fost lăsat fără fiica lui, de doar 5 anişori. Asta după ce mama celei mici a fugit de acasă, culmea, împreună cu fiul...

Trădare, în familie! Tata Ştefan îşi acuză fiul că i-a furat iubita!

acum 5 zile

De câteva zile, un tată îşi simte inima spulberată. Toată traiectoria vieţii i-a fost dată peste cap, atunci când s-a trezit singur. Grav bolnav, bărbatul ar fi fost lăsat fără fiica lui, de doar 5 anişori. Asta după ce mama celei mici a fugit de acasă, culmea, împreună cu fiul...

Ralflo și-a căutat tatăl care l-a abandonat, dar aceasta refuză să-l vadă

acum 8 zile

Ralflo a fost abandonat de tată. A plecat şi l-a lăsat doar cu intrebările! Acum, a încercat să îl contacteze, dar părintele lui nu vrea să îl vadă nici după atâţia ani!

Tatăl, care recunoaște că a abuzat-o pe fiica iubitei lui, face noi declarații: "Mama ei mi-a oferit-o!"

acum 10 zile

Tatăl care recunoaște că a abuzat-o pe fiica iubitei lui susține că mama copilei i-ar fi oferit-o, doar ca să nu plece de acasă și să rămână alături de ea.

Un tată recunoaște, cu nonşalanţă în faţa întregii ţări, că a abuzat-o pe fiica iubitei lui

acum 10 zile

Este revoltător cum un tată poate să recunoască, cu nonşalanţă în faţa întregii ţări, că a abuzat-o pe fiica iubitei lui! Şi spunem abuz, pentru că fata era minoră, atunci când s-a întâmplat toată nenorocirea!

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi a devenit tătic: ”Nu-l iau în brațe, mi-e frică”

acum 11 zile

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică de petrecere de la noi, în culmea fericirii, după ce a devenit pentru prima oară tătic! Primele declaraţii despre "cariera" de părinte şi ce nume a ales pentru băieţelul său, în clipul de mai sus.

Gina Pistol, experiența care i-a marcat copilăria: "Tata ne-a părăsit când aveam șase ani. L-am crescut pe fratele meu"

acum 16 zile

Când s-a mutat în Bucureşti a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de articole sportive şi a renunţat la facultatea de psihologie. Astăzi e una dintre cele mai sexy femei din România. Gina Pistol vorbeşte deschis despre perioada copilăriei dar şi despre ce greşeli a făcut în viaţă.

Smiley News. Problemă fără rezolvare: "Tatăl Mariei are patru copii... Cum se numește al patrulea?"

acum 16 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, o problemă pentru clasele primare, dar fără rezolvare pentru o tânără.

Omar Arnaout s-a făcut bărbat: ”Tata a închis toate afacerile după ce am câștigat Next Star și s-a ocupat doar de mine”

acum 17 zile

Omar Arnaout avea doar 13 ani atunci când i-a cucerit pe români cu piesele sale orientale. După ce a câștigat trofeul ”Next Star”, tânărul artist a cunoscut succesul internațional.

Mihai Onilă, încă o aniversare tristă fără fetiţa lui

acum 17 zile

Este al doilea an în care ziua de naştere a fostului membru al trupei AXXA este umbrită de dispariţia prematură a copilului său.

Feli Donose nu îl mai ţine ascuns pe tatăl copilului! "Pentru noi sarcina a fost o surpriză"

acum 18 zile

Feli a vorbit sincer despre provocările de proaspătă mămică la Răi da buni! Totul despre povestea de dragoste dintre artistă şi tatăl copilului, dar şi ce ascunde vedeta în telefon

Detalii de ultimă oră despre dansatorii care au şocat o ţară întreagă! Dezvăluirile lor te vor scandaliza!

acum 18 zile

Noi dezvăluiri ies la iveală despre cei doi adulţi, care au îngrozit România, prin comportamentul, în faţa unui copilaş! Bărbatul care dansa complet dezbrăcat în văzul mai multor persoane invitate la petrecere, este chiar tatăl copilului care se afla în încăpere. Iar, cea care îl...

A sărit pe geam, ca să scape de soţ şi de copii şi să ajungă la amantul ei!

acum 19 zile

Cinci suflete nevinovate pe care le mistuie dorul de mamă! Asta spune tata Mihăiţă că a lăsat soţia sa, Laura, acasă, atunci când a plecat fără să se mai uite în urmă. Soţul povesteşte că nevasta sa nu a fugit pe uşă, ci ar fi sărit pe geam, atât de îndărjită era să îşi...

Tatăl surorilor Luciu, mărturisiri emoționante: "Nu i-am văzut niciodată pe tripleții Nicoletei!"

acum 22 zile

Suferinţă peste suferinţă pentru tatăl Nicoletei Luciu! Ion Luciu face declaraţii emoţionante! Ce se întâmplă mai exact cu tatăl surorilor Luciu, dar şi care este relaţia actuală dintre el şi fiice, aflăm din clipul de mai sus.

Sorana Darclee, mesaj emoționant pentru tatăl ei

acum 22 zile

Pierdea tatălui său a fost doar una din încercările prin care Sorana a trecut de-a lungul timpului și care au contribuit la depresia pe care Sorana a trebuit să o înfrunte.

Drama educatoarei cu voce de aur! Nadia Duluman are tatăl imobilizat la pat!

acum 24 zile

Cântăreaţa de muzică populară Nadia Duluman a fost invitată la Prietenii de la 11! Tatăl artistei a suferit atacuri vasculare şi a fost diagnosticat cu o boală gravă a şoldului!

Tătăl părăsit și lăsat să aibă grijă singur de copiii: ”M-a bătut în fața copiilor. Eu nu pot să dau în ea”

acum 24 zile

Tătăl părăsit și lăsat să aibă grijă singur de copiii a vorbit la Acces Direct. ”M-a bătut în fața copiilor. Eu nu pot să dau în ea”, a spus acesta.

Codin Maticiuc, tată de fată, la 39 de ani: "Îmi doresc să fie sănătoasă"

acum 25 zile

De la vârsta de 23 de ani, Codin Maticiuc și-a dorit să devină tată. La 39 de ani, tânărul va avea o fetiță.

Angela Rusu a înflorit. Vrea să-și facă iubitul tătic

acum 26 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", Angela Rusu a dezvăluit, în direct, că își dorește încă un copil.

1
2
3
4
5
»