Happy People
Shakira dezvăluie că echipa i-a sugerat să nu publice piesa în care îl atacă pe fostul soț, Pique. Artista spune că a reușit să treacă peste despărțire datorită fanilor ei “Nu mi-am imaginat”

Publicat pe 14.07.2023 la 17:56. Actualizat pe 14.07.2023 la 18:06

Piesa "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" i-a adus cântăreței columbiene lucruri de neimaginat, ea descoperind un nou sens al cuvântului "femeie" datorită sprijinului pe care l-a primit după despărțirea de Piqué. Ea spune că fără fanii săi nu ar fi reușit să depășească despărțirea.

Shakira

Profimediaimages.ro

În cadrul premiilor Premios Juventud, Shakira a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea succes din partea piesei "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" și la sprijinul pe care fanii săi i l-au acordat după controversele pe care le-a stârnit despărțirea de Gerard Piqué.

Columbianca a împărtășit că, deși echipa sa de lucru i-a sugerat să schimbe versurile și chiar să nu o lanseze, ea a simțit nevoia să exprime ceea ce simte fără să-și imagineze ce va provoca în jurul său, descoperind și importanța de a aexprima cât de rănită a fost ca femeie.

Shakira: "Libertatea de exprimare este nenegociabilă"

Cu "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", Shakira a exprimat ceea ce a simțit în legătură cu despărțirea de Gerard Piqué, care i-ar fi fost infidel - acesta ar fi înșelat-o cu Clara Chía, actuala parteneră a fostului fotbalist. Cu toate acestea, ea nu și-a imaginat niciodată că piesa va doborî Guinness World Records și va consolida relația pe care o are cu milioanele ei de fani din întreaga lume.

"Nu m-am gândit că va fi atât de emblematic, nu mi-am imaginat", i-a mărturisit ea Alejandrei Espinoza într-un interviu în exclusivitate pentru Primer Impacto, relatează univision.com.

Echipa de lucru a cântăreței columbiene a considerat că subiectul este mult prea dur, dar ea a simțit nevoia de a exprima ceea ce simte: "Nu am altă cale de a o face și această libertate de exprimare nu este negociabilă".

Citește și:

"Mulți oameni din echipa mea spuneau: "Nu vei lansa cântecul ăla, Shakira, dar la ce te gândești, trebuie să schimbi versurile", și nu, nu sunt angajată a ONU, nu sunt funcționar public, sunt artistă și trebuie să mă exprim cu adevărat", a spus ea.

După controversele și conexiunea pe care a făcut-o cu publicul său, Shakira spune ca a redescoperit importanța de a fi femeie.

"Acum, mai mult ca niciodată și în aceste momente, după atâtea provocări prin care a trebuit să trec, este momentul în care mă simt mai mult femeie, când am înțeles sensul de a fi femeie și mă simt reprezentată pentru atât de multe femei, știu că sunt multe care se identifică cu mine, dar sentimentul este reciproc", a împărtășit ea în interviu, adăugând că știe că și alte femei au trecut prin situații mai grele decât ea.

Citește și:
În articolul

Shakira dezvăluie că echipa i-a sugerat să nu publice piesa în care îl atacă pe fostul soț, Pique. Artista spune că a reușit să treacă peste despărțire datorită fanilor ei “Nu mi-am imaginat”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp