Happy People
Sherlyn le răspunde criticilor în privința creșterii copilului său. Ce decizie a luat vedeta

Publicat pe 26.09.2024 la 18:43. Actualizat pe 27.09.2024 la 10:52

Vedeta vorbește despre modul în care i-a aranjat părul fiului Andre. A răspuns criticilor legate de faptul că i-a vopsit părul micuțului de 4 ani.

Sherlyn le răspunde criticilor în privința creșterii copilului său

Getty Images

Sherlyn a răspuns tuturor legat de modul în care alege să-și crească copilul. Într-o discuție cu întrebări și răspunsuri, aceasta a subliniat de ce a decis să-i schimbe look-ul fiului de 4 ani cu care locuiește în Miami de câteva luni.

Sherlyn le răspunde criticilor în privința creșterii copilului său

Vedeta nu a rămas indiferentă și le-a răspuns tuturor celor care au indicat că metoda sa de creștere nu este tocmai eficientă.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn Gonzalez (@sherlyny)

“Vreau să profit pentru a le răspunde tuturor celor care se bagă în seamă preocupați de părul fiului meu. Chiar mă ceartă. Aici puteți să îl vedeți, liniștiți-vă. Evident nu i-am vopsit părul, fiul meu e perfect. E cel mai frumos copil de pe fața pământului, așa îl văd eu, așa cum voi îi vedeți pe ai voștri perfecți.”, a răspuns aceasta. Actrița a punctat de ce părul fiului său are o altă culoare.

“Aș vrea să spun tuturor preocupaților de culoarea părului fiului meu că trăim în Miami și suntem în soare mereu. E și apa sărată din mare, așa că părul își schimbă culoarea.”, a transmis vedeta. Aceasta a specificat că amândoi au fost nevoiți să înfrunte ideea mutării în Miami, însă totul va reveni la normal.

Nu este pentru prima oară când vedeta oferă explicații fanilor din mediul online, fiind deseori admonestată pentru felul în care își crește copilul.

Citește și:

A fost căsătorită cu Gerardo Islas Maldonado din 2013 până în 2016 și rezultatul relației sale este fiul cu care aceasta trăiește în prezent. În mediul online are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul unei întâlniri pe care aceasta a avut-o într-o emisiune TV. De când a devenit mămică în urmă cu patru ani, Sherlyn a fost criticată, iar zilele acestea nu au făcut excepție.

“De câțiva ani iau viața așa cum este, unora vă pasă prea mult de ceea ce trăiesc, la final e viața mea și eu mi-o trăiesc în primul rând.”, a transmis actrița.

Care este viața amoroasă a faimoasei Sherlyn în prezent

Chiar dacă se cunoaște faptul că este singură, de ceva vreme a punctat în fața presei aspecte importante din relațiile sale personale. Printre acestea acestea s-a numărat tema economică a unui astfel de parteneriat.

“Dacă ești o femei care muncește, mă gândesc că o să alegi dacă nu pe cineva căruia îi merge mai bine, poate la fel.”, a spus vedeta. A punctat că astfel o femeie este impulsionată să reușească mai multe pe cont propriu, fără ajutorul celor din jur.

“Pe de-o parte te impulsionează să fii cu o persoană căreia îi merge bine, care te vede și pe tine crescând. Pentru mine e important ca persoana cu care sunt să aibă o situație economică bună, nu să fie milionar.”, a transmis aceasta, arată eldiariony.com. În mediul online vedeta demonstrează că relația cu fiul său este una specială și că împreună explorează locuri inedite în vacanțe. Fotografiile pot fi urmărite de toți utilizatorii paginii de instagram.

În articolul

Sherlyn le răspunde criticilor în privința creșterii copilului său. Ce decizie a luat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp