Happy People
Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

Publicat pe 12.09.2023 la 14:00. Actualizat pe 12.09.2023 la 06:12

Frumoasa Sila Turkoglu, cunoscută din serialele turcești "Jurământul" și "Moștenirea" a împărtășit cu fanii săi din mediul virtual o imagine cu animalul său de companie. Fotografia a emoționat pe toată lumea.

Sila Turkoglu

TV Happy

Sila Turkoglu s-a făcut remarcată în serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet). Oamenii de pretutindeni au putut să o vadă în roluri care i s-au potrivit perfect, admirându-i frumusețea, dar și măiestria talentului.

Actrița Sila Turkoglu are 24 de ani și este o femeie în floarea tinereții. Ea s-a născut în Izmir, un oraș metropolitan din Turcia, acolo unde și-a și început cariera de actriță în filme turcești.

Sila Turkoglu a emoționat fanii cu ultima sa postare

Aceasta a impresionat pe micile ecrane cu talentul său, nu degeaba a fost aleasă să joace în producții atât de mari, iar frumusețea sa a străbătut dincolo de ecrane, acolo unde oamenii de acasă au putut simți finețea sa.

Acesta are foarte mare priză la public și se mândrește cu o comunitate imensă de fani. De curând, acesta a făcut publică o imagine cu animăluțul său de companie.

View this post on Instagram

A post shared by SILA TÜRKOĞLU (@silaaturkoglu)

Citește și:

Actrița Sila Turkoglu are 24 de ani și este o femeie în floarea tinereții. Ea s-a născut în Izmir, un oraș metropolitan din Turcia, acolo unde și-a și început cariera de actriță în filme turcești. Tânăra a urmat cursurile Liceului Anatolian Bornova Hatice Güzelcan, iar 2018, chiar după ce a încheiat studiile a primit un rol în serialul Aglama Anne.

Jurământul: Povestea serialului care a ținut cu sufletul la gură milioane de români

Serialul „Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte.

După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Citește și:

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său.

Citește și:

Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

În articolul

Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp