Happy People
Sıla Türkoğlu s-a alăturat distribuției Șerbet de afine într-o perioadă dificilă din viața personală. Dezvăluirile surprinzătoare ale vedetei

Publicat pe 27.09.2024 la 11:27. Actualizat pe 27.09.2024 la 11:59

Sıla Türkoğlu a vorbit într-un interviu recent despre perioada în care a decis să accepte proiectul Șerbet de afine. Spune că a trăit momente dificile în viața personală.

Sıla Türkoğlu s-a alăturat distribuției Șerbet de afine într-o perioadă dificilă din viața personală

Instagram

Sıla Türkoğlu a ținut să se deschidă în fața fanilor și să aibă un moment de vulnerabilitate. Actrița pe care am urmărit-o la Happy Channel în Moștenirea și Jurământul a vorbit despre perioada în care a acceptat proiectul Șerbet de afine și cum a intrat acesta în viața ei. Deși este discretă cu viața personală, a ținut să clarifice această situație.

Sıla Türkoğlu s-a alăturat distribuției Șerbet de afine într-o perioadă dificilă din viața personală

Serialul Șerbet de afine a revenit în atenția fanilor cu un nou sezon. Sıla Türkoğlu, actrița care joacă rolul principal, a făcut confesiuni importante în fața jurnaliștilor pentru ca internauții să-i afle momentele mai puțin plăcute din traiectoria profesională. Pregătirile pentru sezonul final au luat sfârșit, astfel că nu mai rămâne decât ca povestea să fie urmărită într-un număr cât mai mare de către telespectatori, arată onedio.com.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Se arată faptul că mulți actori vor părăsi distribuția, dar că alții le vor lua locul. Și această informație este cu greu digerată de către fanii care au urmărit istoria încă de la începutul ei. Deși există o presiune destul de mare pentru producători, de data aceasta este vorba despre viața personală a faimoasei Sıla Türkoğlu care a reușit să atragă atenția.

Într-un interviu recent, vedeta din Jurământul și Moștenirea a vorbit despre o trauma prin care a fost nevoită să treacă atunci când a acceptat să facă parte din distribuție.

Citește și:

Se pare că aceasta urma să joace alt rol într-o altă producție, însă a fost înlocuită. Astfel, a ajuns să aibă proiectul Șerbet de afine în mâinile sale, ceea ce i-a adus o mare bucurie și onoare. Astfel, trauma pe care a fost nevoită să o depășească a fost cea a respingerii în cadrul unui alt proiect.

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu vorbește despre rolul din Șerbet de afine

Producția a reușit să devină un fenomen internațional, fiind clasată pe locul trei în topurile preferințelor fanilor. Sıla Türkoğlu a punctat cum se vede această idee din perspectiva sa în contextul carierei.

Citește și:

“În primul rând, mă bucur că oamenii pot fi împreună într-un mod plăcut, fără să critice. Am învățat și eu să nu mai judec. Vreau să spun că proiectul Șerbet de afine m-a ajutat să nu mai am prejudecăți. A fost un început bun în cariera mea în acest sens.”, a transmis actrița, arată episodedergi.com.

Este de părere că cu cât personajele sunt mai diverse într-un serial, cu atât telespectatorii își pot găsi tipul cu care să rezoneze și pe care să-l aducă în față.

“Să urmărești diferitele personaje înseamnă să nu te sufoci și să-ți permiți să găsești părți din tine. În plus, cred că stresul mi s-a redus de când lucrez în această echipă și am mai multă responsabilitate pe lângă muncă, într-un fel.”, a spus actrița. Se declară ca fiind extrem de entuziasmată de modul în care lucrurile au evoluat în ceea ce privește serialul.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a alăturat distribuției Șerbet de afine într-o perioadă dificilă din viața personală. Dezvăluirile surprinzătoare ale vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp