Sıla Türkoğlu a lăsat o serie de amintiri din vara anului 2024. Cum s-a distrat vedeta

Publicat pe 19.09.2024 la 14:06 Actualizat pe 19.09.2024 la 14:49

Sıla Türkoğlu își continuă proiectele profesionale, însă își readuce aminte de momentele petrecute în vara acestui an. Ce fotografii a publicat în mediul online.

actriță zâmbește

Sıla Türkoğlu a lăsat o serie de amintiri din vara anului 2024

Instagram

Sıla Türkoğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 18 aprilie 1999, aceasta a debutat în serialul Jurământul cu un rol secundar. Ulterior și-a uimit fanii cu rolul de protagonistă în Moștenirea, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Halil Ibrahim Ceyhan. Cel mai recent proiect professional al său este Șerbet de afine.

Sıla Türkoğlu a lăsat o serie de amintiri din vara anului 2024

Dacă nu demult forma un cuplu cu Alp Navruz după ce relația lor a fost ținut departe de ochii celor curioși, iată că acum vedeta iubește din nou. La 25 de ani a ajuns rapid pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre sunt realizate în vara anului 2024, perioadă pe care actrița din Moșenirea a petrecut-o alături de prieteni și partener.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vara s-a terminat, dar știți voi despre ce vorbesc”, a scris vedeta în dreptul mai multor imagini postate. La scurtă vreme, comentariile internauților nu au întârziat să apară. Deși a fost foarte rezervată în ceea ce privește apariția sa pe rețelele sociale atunci când a făcut parte din Moștenirea, iată că acum postează deseori momente din viața sa.

Citește și: Sıla Türkoğlu si colegul de platou Emrah Altıntoprak au publicat un filmuleț amuzant in mediul online. Cum au fost surprinși actorii

“Ești foarte drăguță”, “Ne-a plăcut, ce frumusețe”, “Cât de bine îți stă în roz”, “Prințesa noastră ne oferă bucurie”, „Lumea este atât de minunată și tu atât de frumoasă”, „Ești perfectă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. La scurtă vreme după cele două sezoane pe care le-a petrecut alături de actorii din distribuția seriei Moștenirea, s-a orientat către alt proiect profesional. Este vorba despre serialul Șerbet de afine care a reușit să-i aducă un rol complet diferit.

Sıla Türkoğlu vorbește despre tatuajul său. Ce semnificație are acesta

Cu toate că pe toată perioada în care a filmat pentru serialul Moștenirea a rămas foarte discretă, iată că odată ce s-a despărțit de echipa sa, lucrurile au stat cu totul altfel. Sıla Türkoğlu a dezvăluit tuturor că are un tatuaj în limba germană, ba chiar a oferit detalii despre acesta, arată seriesturkish.com.

Citește și: Sila Turkoglu a intrat în trend. Actrița din "Moștenirea" poartă o rochie albastră cu decolteu. Cum arată

“Cred că este cel mai interesant compliment pe care l-am primit în viața mea pe vremea când eram în liceu. Înseamnă dureros de frumoasă. Îmi place și mie. La vremea aia eram interesată de limba germană. Se pare că era o vorbă în limba germană. Iubesc germana. A fost cel mai interesant compliment, așa că mi l-am tatuat. Îmi place să mă tatuez, dar acum nu este atât de important.”, a spus vedeta.

Sıla Türkoğlu a menționat că nu deține o listă după care se ghidează în viața de zi cu zi și că ia fiecare moment așa cum vine. De asemenea, nu este pasionată de listele pe care trebuie să le urmeze. Cu toate că relația sa de iubire durează deja de ceva vreme, actrița a dezvăluit totul la sfârșitul verii.

În articolul

Sıla Türkoğlu a lăsat o serie de amintiri din vara anului 2024. Cum s-a distrat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x