Happy People
Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online

Publicat pe 08.03.2023 la 11:42. Actualizat pe 08.03.2023 la 12:28

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online.

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu

Happy Channel

Sıla Türkoğlu s-a făcut remarcată în serialul “Moștenirea”, iar acum face parte din distribuția “Cranberry Sherbet”. A reușit în repetate rânduri să demonstreze că merită să facă parte din această lume. De o frumusețe care se trece ușor cu vederea, actrița se află încă pe primele locuri în cele mai importante topuri.

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu

Nu este pentru prima oară când Sıla Türkoğlu reușește să captiveze atenția internauților din mediul online. După o lungă perioadă de absență, vedeta a revenit. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mini cu decolteu adânc, s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Sacoul strălucitor a reușit să completeze ținuta, iar părul prins în coadă de cal i-a lăsat la vedere chipul angelic.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Machiajul a fost unul simplu, dar la fel de elegant. Ochii verzi au reușit încă o dată să-i strălucească, iar micile detalii din zona pomeților au avut un real succes. Peste 3 mii de comentarii și 90 de mii de aprecieri au ajuns pe pagina sa. Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, Turcia, și-a început cariera în anul 2018 în producția “ Ağlama Anne”.

Citește și:

În 2019, actrița care a jucat personajul “Suna” în seria “Jurământul” a devenit figura principală în producția “Moștenirea”. A părăsit platourile de filmare la finalul celui de-al doilea sezon. Anunțul a fost făcut de avocatul său, asta după ce compania producătoare a ținut să lase la iveală anumite întâmplări care nu au fost conforme cu realitatea.

Într-un top realizat de Adba.tv, Sıla Türkoğlu se află pe primul loc în categoria femeilor, iar Akın Akınözü în cea a bărbaților. Nu este de mirare, având în vedere că actrița are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” a fost descoperită pe Instagram

Cu toate că este recunoscută mai mult din producțiile TV în care a jucat personaje îndrăgite, Sıla Türkoğlu a dezvăluit într-un interviu faptul că a fost descoperit pe Instagram.

“Am fost descoperită pe Instagram. O agenție mi-a văzut pozele și m-a contactat. Mi-au spus să vin la o filmare de probă și am fost acceptată. Cred că motivul pentru care am fost atât de căutată apoi a fost datorită sincerității și perspectivei asupra vieții. De la primul meu job am arătat-o pe Sıla așa cum este ea, am fost clară, nu m-am schimbat deloc.”, a declarat actrița, arată yenicaggazetesi.com.

Fanii nu întârzie s-o complimenteze și să-i aducă aprecieri cu fiecare postare pe care această o lasă în mediul online.

“Sunt unii oameni atât de speciali, ca o atingere a soarelui, ca o magie”, “Foarte bine, te iubim”, “Îmi plăcea ceea ce purtai înainte, nu nuditate”, au scris internauții. Printre colegii care țin întotdeauna să-i fie alături cu aprecieri se află și Ozge Yagiz. Cele două au rămas prietene de-a lungul timpului. Sıla Türkoğlu nu a oferit totuși niciodată indicii legate de relațiile sale personale, dar cu toate acestea s-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Halil Ibrahim Ceyhan.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-o fustă mini cu decolteu. Vedeta a fost lăudată de fanii din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp