Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022. Cum a petrecut vedeta alături de prieteni

Publicat pe 06.03.2023 la 10:40 Actualizat pe 06.03.2023 la 11:16

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022. Cum a petrecut vedeta alături de prieteni.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu mâneci lungi și are părul desprins

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022

Happy Channel

Sıla Türkoğlu continuă să fascineze prin frumusețe și naturalețe. Talentul nu-i mai este pus la îndoială, dat fiind faptul că a renunțat la proiectul “Moștenirea” la finalul celui de-al doilea sezon pentru a se dedica unui rol complet diferit. Acum vedeta este protagonistă în serialul “Cranberry Sherbet”.

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022

Cu fiecare apariție pe micile ecrane, Sıla Türkoğlu reușește fără doar și poate să impresioneze. Fanii își pun întrebări despre viața personală a celei mai celebre actrițe din Turcia. Retrasă din acest punct de vedere, niciodată nu și-a expus relațiile sentimentale în lumina reflectoarelor. S-a născut pe 18 aprilie 1999 în Izmir, Turcia. Este actriță și a fost descoperită chiar pe pagina de Instagram, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe din viața profesională, dar și personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o perioadă de absență, îndrăgita vedetă a revenit în atenția internauților cu amintiri din vara anului 2022. Alături de prieteni, aceasta a petrecut cele mai frumoase clipe în zilele călduroase. Așa cum s-a exprimat chiar ea, duce dorul acelor vremuri.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare pe rețelele sociale alături de Hilal Yıldız din “Moștenirea”. Cele două sunt prietene in viața reală

Și-a început cariera cu un rol în serialul “Crying mother” în 2018 și a continuat cu personajul “Suna” în “Jurământul”, alături de protagoniștii Özge Yağız și Gökberk Demirci. “Moștenirea” a reușit însă să-i aducă recunoaștere internațională, fiind printre cele mai urmărite seriale din Turcia. În prezent, Sıla Türkoğlu joacă în “Cranberry Sherbet”. Conform gunebakis.com.tr, actrița are aproximativ 55 de kg și 1.68 cm înălțime, fiind admirată întotdeauna pentru frumusețe și simplitate.

Chiar dacă în Turcia iarna nu s-a terminat încă, faimoasa vedetă duce dorul verii, anotimpul pe care îl preferă în detrimentul celorlalte. Îmbrăcată în pantaloni scurți de blugi și cu un tricou ce îi lasă la vedere abdomenul de invidiat, așa apare Sıla Türkoğlu în cea mai recentă imagine. Nu putem trece cu vedere zâmbetul care îi este întipărit pe chip, dar nici locația în care aceasta a ales să se lase fotografiată. O curte cu pscină, hamac și tot ceea ce este necesar pentru o zi de vară cu adevărat de poveste.

Sıla Türkoğlu impresionează în mediul online

Numele său apare din ce în ce mai des în cadrul evenimentelor importante din Turcia și reușește astfel să se claseze de fiecare dată pe cele mai importante locuri în topurile preferințelor. Așa s-a întâmplat și în cadrul “International summit awards”, acolo unde s-a aflat printre vedetele care au intrat la categoria “Shining star of the summit”. De asemenea, numele său este menționat și la categoria “Best female TV series actor”, dar și “Best TV series couple”.

Citește și: TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

Cu mii de comentarii primite din partea fanilor turci, dar și internaționali a reușit să aibă peste 38 de mii de distribuiri pe Twitter, cu o imagine în care apare îmbrăcată într-un sacou simplu de culoare maro, purtând doar un sutien negru. Tot pe aceeași pagină găsim o fotografie din cel de-al 17-lea episod al serialului “Cranberry sherbet”. Internauții au fost invitați să voteze pentru ca vedeta lor preferată să intre într-una dintre categoriile prezente în cadrul “Turkey youth awards”, arată seriesturkish.com.

În articolul

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu amintiri din vara anului 2022. Cum a petrecut vedeta alături de prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x