Happy People
Şükrü Özyıldız din Iubire sub acoperire revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Va juca alături de İrem Helvacıoğlu

Publicat pe 27.08.2024 la 16:57. Actualizat pe 28.08.2024 la 11:51

Şükrü Özyıldız este pregătit să revină pe platourile de filmare cu un nou proiect profesional. Actorul o va avea alături de frumoasa İrem Helvacıoğlu.

Şükrü Özyıldız din Iubire sub acoperire revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Instagram

Şükrü Özyıldız este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat în serial care au ocupat în timp primele locuri în topuri. Pe Happy Channel îl putem urmări în serialul Iubire sub acoperire.

Şükrü Özyıldız din Iubire sub acoperire revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Serialul Karadut urmează să-l aducă din nou în fața fanilor. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız , Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kirkuk, İpek Ayaz Kortunç și Engin Şenkan, arată ahaber.com.tr

View this post on Instagram

A post shared by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz)

Scenariul este produs de către Timur Savcı și Burak Sağyaşar și scris de Sırma Yanık. Regizorul Murat Saraçoğlu s-a mai aflat în spatele altor proiecte de succes printre care 'Once Upon a Time in Çukurova' și 'Aldatmak'.

Citește și:

Născut pe 18 februarie 1988 în Turcia, a jucat în seriale precum Winter sun în 2016, dar și Love tactics în 2022. Urmează să joace alături de Irem Helvacioglu. Actrița a mai jucat cu Sen Anlat Karadeniz în seria Karadut. Actrița se reîntoarce pe platourile de filmare după o lungă perioadă de timp. Cei doi urmează să formeze un cuplu așteptat de fani. Aceștia au publicat mai multe cereri în mediul online în speranța că îi vor vedea tot mai mult pe actorii lor preferați.

Într-un interviu din 2018, actorul vorbea despre popularitate și despre ideea de a fi celebru în contextul în care se afla chiar el însuși.

“Popularitatea e o mare capcană. Le spun prietenilor care abia au început să joace să nu cadă în capcana asta. Aici, popularitatea nu e un țel de atins, e un efect invers. Prin actorie îți oferi empatia față de cei din jur.”, a declarat actorul.

Şükrü Özyıldız joacă alături de faimoasa Demet Özdemir în seria Love tactics

Comedia romantică ce i-a adus pe cei doi împreună a reușit să-i surprindă pe fani încă de la început. Producția s-a aflat în topul preferințelor pentru o perioadă lungă de timp. Au fost nevoiți să filmeze într-un balon cu aer cald și actrița a fost cea care s-a speriat la început, fiind prima experiență de acest gen.

Citește și:

“Nu a fost ușor să lucrăm în căldura din iulie, dar e adevărat că ne-am distrat și am râs mult. Au fost momente în care ne-am pierdut în Cappadocia.”, a spus vedeta. A menționat că a zburat pentru prima oară cu balonul. Cei doi au avut la dispoziție aproximatic 40 de minute pentru a filma o scenă.

La final, actrița a declarat că s-a închis în rulotă și a plâns. Aceasta s-a născut pe 26 februarie 1992 în Turcia și a fost căsătorită timp de 8 luni cu aristul Orguzhan Koc timp de 8 luni. Printre cele mai îndrăgite producții în care a jucat de-a lungul timpului se află Vis de iubire împreună cu Can Yaman în 2018. Atunci s-a zvonit că formează un cuplu, însă cei doi au negat o lungă perioadă de timp.

În articolul

Şükrü Özyıldız din Iubire sub acoperire revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Va juca alături de İrem Helvacıoğlu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp