Happy People
Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă. Cum a arătat diva telenovelelor

Publicat pe 25.09.2024 la 12:36. Actualizat pe 25.09.2024 la 13:45

Thalía a fost invitată în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris din partea unei dintre cele mai mari case de modă. Artista a îmbrăcat mai multe ținute, însă a fost criticată pentru alegerile sale.

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă

Profimedia Images

Thalía a fost printre invitatele casei de modă Dior de la Săptămâna Modei la Paris. A îmbrăcat o ținută în care a predominat negrul, așa cum a fost specificat, însă a fost criticată pentru alegerile sale. Chiar ea a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă

La 53 de ani continuă să fie o personalitate importantă în industria showbiz-ului. A jucat în telenovele de succes, printre care Marimar și Maria la del Barrio. Recent a lansat câteva piese noi, însă nu au mai avut același succes ca cele din trecut. Invitată în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris, aceasta s-a aflat printre vedetele prezent la Dior, celebra casă de modă.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Are peste 21 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. Săptămâna Modei de la Paris s-a transformat într-un adevărat centru artistic ale celebrităților internaționale.

Citește și:

Au fost prezentate colecțiile de primăvară – vară 2025, iar tendințele au fost deja setate în acest fel. Printre cele mai mari celebrități care s-au aflat la Paris s-au numărat Heidi Klum, Eva Longoria, Kendall Jenner, Cara Delevingne, Natalie Portman, Rosalía, dar și un grup de vedete latine. Printre acestea s-au aflat Belinda, Anitta și Thalía. Au sosit în capitala franceză pentru a se bucura de clipele glamour și eleganța de care toată lumea a dat dovadă, arată tvnotas.com.mx.

“Ziua de probă. Chiar dacă sunt persoane cărora nu le place acest proces, mie da. Îmi place să-mi selectez ținutele împreună cu echipa mea, să aleg accesoriile perfecte, să-mi fac părul, machiajul, tot.”, a scris vedeta în mediul online. Chiar dacă fiecare vedetă a avut o ținută diferită, se pare că unii nu au fost atât de încântați de Thalia.

Thalía, invitată de onoare a casei de modă Dior

A fost una dintre vedetele speciale prezente pe podium. Totul a fost organizat la Museo Rodin. Printre ale nume cunoscute s-au aflat Jennifer Garner, Anya Taylor-Joy și Rosalía. Toate au purtat ținute ale colecției intitulată “Ready-to-Wear”, care aduce haine rebele, misterioase și în stil rock.

Citește și:

Vedeta din Marimar nu s-a lăsat mai prejos și a postat ultimele tendințe în materie de haine. De această dată, diva muzicii latino a optat pentru un look cool alături de accesorii pe măsură.

“Cred că aceste evenimente sunt pentru modă și pentru a te impune. Thalía e minunată, dar cred că ar fi putut risca puțin mai mult. Nu sunt expertă în modă, dar acel look l-am tot văzut, putea să fie un pic mai stilizată. Are toate mijloacele, are aces la ținute de marcă, ar fi putut îndrăzni un pic mai mult.”, a transmis Ricardo Manjarrez. Deși criticată în spațiul public, a fost primită cu brațele deschise de către cei prezenți în cadrul evenimentului de la Paris. S-a fotografiat alături de fani și a interacționat cu aceștia așa cum o face întotdeauna, fără nicio reținere.

“Vreți să spuneți că a venit ca Maria la del Barrio?”, a transmis același Ricardo Manjarrez.

În articolul

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă. Cum a arătat diva telenovelelor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp