Motivul pentru care Thalia a ajuns la Paris. Celebra artistă a întors toate privirile când a apărut într-un magazin de brand

Publicat pe 23.09.2024 la 13:34 Actualizat pe 23.09.2024 la 15:01

Thalia, una dintre cele mai cunoscute artiste mexicane la nivel initernațional, a atrasatenția urmăritorilor ei de pe Instagram când a postat imagini de la ultima ei vizită la Paris.

Thalia

Profimedia

Thalia se bucură de succes pe toate planurile, atât în viața profesională, cât și în cea personală, fiind extrem de îndrăgită de foarte mulți fani.

Atunci când are timp liber, vedeta profită din plin și alege să se plimbe în cele mai exclusiviste locuri. Thalia a ales ca destinație pentru câteva zile Parisul și unul dintre primele locuri pe care a dorit să le vadă a fost un sediu central al unui magazin de lux.

Thalia, vizită de lux la Paris

Thalia s-a lăsat fotografiată și filmată prin locația de lux în timp ce probat haine, a mirosit parfumuri, a probat ochelari de soare și a încercat și clinica lor de înfrumusețare. Vedeta a fost tratată ca un musafir special și toată lumea a fost extrem de atentă cu ea.

Citește și: Thalía este posibil să revină pe scenă într-un musical. Este vorba despre producția Perfume de Gardenia

Thalia a ales să și ia masa la restaurantul lor și a încercat preparate inedite. Plină de entuziasm și voie bună, starea ei a fost molipsitoare pentru toți cei aflați în magazin la acel moment. Vedeta a atras toate privirile și nu a ezitat să se fotografieze cu fanii.

Multe dintre clientele din acel magazin și-au dorit să facă fotografii cu frumoasa artistă și au complimentat-o pentru felul în care arată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia a fost extrem de încântată și mulțumită de această vizită în magazinul celebrului brand de lux. Ea s-a bucurat din plin de aceste zile în Paris.

Thalía urmează să revină într-un nou proiect profesional după o lungă perioadă de absență. Artista va face parte din distribuția musicalului Perfume de Gardenia și se va întoarce în Mexic.

Una dintre cele mai apreciate producții de teatru din Mexic este Perfume de Gardenia. După 14 ani de absență, această poveste este din nou în atenția tuturor. Dintre actorii care fac parte din distribuție se numără Aracely Arámbula, William Levy, David Zepeda, Jorge Salinas, Elizabeth Álvarez.

Citește și: Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA. Diva a purtat o rochie spectaculoasă

“Vrea să o aibă pe Thalia în musical. Vrea să încheie anul cu opere care să fie o reală surpriză.”, au declarat oamenii din producție. Se pare că vedeta își dorește să se alăture și grupului Timbiriche în 2025 odată cu revenirea pe scenă.

Astfel, diva are planuri mari în ceea ce privește cariera sa. Se pare că soția lui Tommy Mottola va juca rolul Gardenia, fiind un personaj care deja o entuziasmează. Mitzy este designerul care îi va crea ținutele, așa cum s-a întâmplat cu fiecare apariție a vedetei pe covorul roșu.

“Este foarte entuziasmată. Trebuie să ajungem în punctul în care să vorbim despre zborurile private și dorințeșe pe care le are Thalia fiind o vedetă internațională. Oamenii verifică aceste lucruri. Ceea ce știu este că ea va fi la final de an pentru a încheia totul cu brio.”, au mai spus oamenii din organizare.

Ceea ce este curios e faptul că diva dorește să-și reia cariera de cântăreață. De curând, a avut un show în SUA, așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme.

“Știu că și ea vrea să revină. Niciodată nu s-a oprit din a lansa piese și videoclipuri, dar nu e același lucru cu interacțiunea publicului. Acum ceva timp a declarat că s-a îndepărtat pentru copii, dar acum că sunt mari vrea să revină cu totul.”, se arată în articolul original.

Citește și: Ce ținută a purtat Thalia la un meci de baseball. Artista a atras zeci de fani în tribuna VIP

În articolul

Motivul pentru care Thalia a ajuns la Paris. Celebra artistă a întors toate privirile când a apărut într-un magazin de brand

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2024. Săgetătorii vor mai mult de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Furtuna Ashley traversează Europa şi ajunge şi în România. Temperaturile vor scădea drastic
a1.ro
Cu ce se ocupă Vlad Condurache, fostul concurent de la Asia Express. Nu mulți știau acest detaliu despre profesia lui
HelloTaste.ro
Pariziene cu mere. Rețetă de cornuri delicioase și aspectuoase
Catine
Ce manifestă fiecare zodie între 25 septembrie și 29 septembrie 2024. Cum arată harta nativilor
useit.ro
Barajul Celor 3 Defileuri din China afectează rotația Pământului. Cum e posibil
as.ro
Adevărul despre fiul lui Leonard Doroftei. A luat o decizie incredibilă după ce s-a gândit la românii care abia au ce mânca
MediCOOL
Câte calorii arzi pe zi fără să faci nimic. Cum se calculează rata metabolică bazală
Spynews
Probleme mari pentru Bassam Dabbas, după scandalul din trafic! Hairstylist-ul vedetelor se confruntă cu un val de mesaje răutăcioase: ”Nu zic că nu am greșit”
DeParinti
Vitamina C pentru bebeluși. Când este recomandat să o administrezi
MediCOOL
Cauze ale secrețiilor oculare. De ce apar aceste simptome la nivelul ochilor
HelloTaste
Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat
x