Happy People
Thalía își sărbătorește fiica și publică mai multe fotografii de familie. Sabrina a împlinit 17 ani

Publicat pe 08.10.2024 la 11:24. Actualizat pe 08.10.2024 la 11:49

Thalía își sărbătorește fiica într-un mod cu totul inedit. Diva latino a publicat mai multe imagini emoționante de familie în mediul online.

Thalía își sărbătorește fiica și publică mai multe fotografii de familie

Instagram

Deși este discretă în ceea ce privește viața personală, Thalía a decis de această dată să-și încalce principiile. A publicat mai multe fotografii emoționante de familie cu fiica Sabrina în prim-plan.

Thalía își sărbătorește fiica și publică mai multe fotografii de familie

Nu este prima oară când diva muzicii latino optează pentru această mișcare pe rețelele sociale. Cu toate că de cele mai multe ori este discretă în ceea ce privește viața personală, de această dată totul a fost făcut contrar princiilor sale. A lăsat pe pagina personală mai multe ipostaze de când tânăra de 17 ani era doar o copilă.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

În schimb, nu a lăsat să se vadă cum arată în prezent Sabrina, fiica pe care o are împreună cu Tommy Mottola cu care este căsătorită de 24 de ani. Nașterea tinerei în 2007 i-a schimbat lumea vedetei, așa cum singură menționează în cele mai multe dintre interviuri.

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele din lume. Cu toții știu personajele sale iconice din Maria la del Barrio, Marimar și Maria Mercedes. Nu întâmplător a interpretate cele mai intense personaje care au rămas în istorie. În prezent are peste 20 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a lăsat mărturie peste 10 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Pentru Thalía, timpul parcă a stat în loc și vedeta continuă să ofere zâmbetul său perfect tuturor celor care au apreciat-o de la început sau care i-au acordat o șansă pe parcurs.

“Iubirea mea, încă nu-mi vine să cred că azi împlinești 17 ani. Încă de văd bebelușa aia care a venit pentru a-mi schimba lumea. Te-ai transforma într-o domnișoară în fața ochilor noștri. Ești un suflet plin de iubire, compasiune, bucurie, forță și o serie de alte atribute prețioase cu care ne bucuri în fiecare zi. Saki, iubirea mea, îi cer lui Dumnezeu să te însoțească mereu și să nu-ți dea drumul la mână, să te protejeze și să aibă grijă de tine mereu. Te iubim mult, fiică! Tatăl tău, fratele tău și eu îți dorim o zi de naștere fericită! 17! WOW! Te iubesc!”, a scris interpreta piesei Amor a la mexicana pe pagina personală de instagram.

Așa a crescut Sabrina, fiica cea mare a faimoasei Thalía

La fel ca și fratele său, Sabrina a dus o viață departe de luminile reflectoarelor. Cu toate că părinții lor sunt celebri, aceștia au decis ca micuții să nu fie expuși în fața camerelor. Singurele apariții ale tinerei au fost alături de familie, atunci când Thalía și Tommy Mottola au dorit acest lucru.

Citește și:

Sabrina s-a născut pe 7 octombrie 2007 și este fructul iubirii dintre artista în vârstă de 53 de ani și impresarul Tommy Mottola. Chiar dacă Thalía și-a dorit să nu o expună, tânăra apare rareori alături de părinții săi.

În 2019, aceasta a apărut împreună cu părinții atunci când Tommy Mottola a primit o stea la Hollywood. Una dintre ultimele apariții ale tinerei a fost în 2020, atunci când internauții au spus că Sabrina seamănă cu Marimar, personajul interpretat de Thalía în 1994. Mama celebră a împărtășit atunci cu fanii o imagine cu Sabrina la plajă.

În articolul

Thalía își sărbătorește fiica și publică mai multe fotografii de familie. Sabrina a împlinit 17 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp