Happy People
Thalía pregătește noi surprize pentru fani. La 53 de ani artista se reinventează

Publicat pe 18.10.2024 la 12:37. Actualizat pe 18.10.2024 la 13:21

Thalía continuă să le pregătească surprize fanilor din lumea întreagă. Vedeta se reinventează și urmează să scoată piese noi.

Thalia pregătește noi surprize muzicale pentru fani

Profimedia Images

Diva muzicii latino își continuă traiectoria profesională la 53 de ani. După o viață în care a dovedit că prezența sa pe micile ecrane este la cererea publicului, acum și-a anunțat fanii că revine cu noi proiecte muzicale. De asemenea, a oferit un interviu legat de sănătatea mintală în cadrul Billboard Latin Music Week.

Thalia pregătește noi surprize pentru fani

Are 22 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a punlicat aproape 11 mii de fotografii și filmulețe. Thalia și-a anunțat fanii că va scoate pe piață un album întreg dedicat melodiilor de sărbători. De asemenea, a luat parte la un interviu în care a vorbit despre sănătatea mintală în cadrul Billboard Latin Music Week. Regina muzicii latino este considerată una dintre cele mai influente artiste din Mexic.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

A jucat rolul de protagonistă în telenovele celebre precum Maria la del Barrio, Marimar sau Maria Mercedes. Quinceañera care a avut premiera în 1987 a avut-o ca protagonistă alături de Adela Noriega. Este căsătorită cu Tommy Mottola din anul 2000, după ce acesta a divorțat de Mariah Carey.

Rosalinda este o altă telenovelă care i-a adus succes la începutul anilor 2000. A scos pe piață mai multe albume și a avut melodii care au rămas în topuri mai multe luni la rând. Recent a dezvăluit că urmează o nouă colaborare cu un artist pe care nu a dorit să îl arate lumii întregi la momentul actual.

Citește și:

De-a lungul timpului a avut conflicte cu sora Laura Zapata, dar și cu fosta colegă de platou, Paulina Rubio. Cu toate acestea, a ținut să stea departe de cele mai multe situații dificile care au ajuns pe primele pagini ale publicațiilor. De cele mai multe ori este discretă în ceea ce privește viața personală și nu a ținut niciodată să publice imagini cu copiii săi în mediul online.

Cum a început povestea de dragoste dintre Thalia și Tommy Mottola

Cunoscută cântăreață, actriță, producătoare și comopzitoare, Thalia s-a căsătorit cu magnatul Tommy Mottola în anul 2000. Nunta a fost televizată și de atunci viața lor a rămas în luminile reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut datorită lui Emilio Estefan, cel care era producătorul Thaliei pe vremuri.

Întâlnirea a fost una pe nevăzute, cei doi știind foarte puține lucruri unul dintre celălalt la momentul acela, arată hola.com. Nimeni nu a putut prezice însă o căsnicie care astăzi are 24 de ani, doi copii și 22 de ani diferență între miri.

Citește și:

Cu toate că apar rareori alături de copii, se știe faptul că mențin o relație frumoasă cu aceștia și sunt părinți care le oferă celor mici tot ceea ce au nevoie. Iubirea celor doi nu a ținut cont de nimic până acum, asta pentru că s-a zvonit că ar avea probleme în cuplu, că ar fi existat infidelități, însă nimic dintre acestea nu au acaparat iubirea lor.

Thalia a participat recent în cadrul unei discuții legate de sănătatea mintală și a vorbit cum aceasta joacă un rol important în industria de divertisment și showbiz.

În articolul

Thalía pregătește noi surprize pentru fani. La 53 de ani artista se reinventează

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp