Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă. Cum a arătat diva telenovelelor

Publicat pe 25.09.2024 la 12:36 Actualizat pe 25.09.2024 la 13:45

Thalía a fost invitată în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris din partea unei dintre cele mai mari case de modă. Artista a îmbrăcat mai multe ținute, însă a fost criticată pentru alegerile sale.

actriță zâmbește

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă

Profimedia Images

Thalía a fost printre invitatele casei de modă Dior de la Săptămâna Modei la Paris. A îmbrăcat o ținută în care a predominat negrul, așa cum a fost specificat, însă a fost criticată pentru alegerile sale. Chiar ea a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă

La 53 de ani continuă să fie o personalitate importantă în industria showbiz-ului. A jucat în telenovele de succes, printre care Marimar și Maria la del Barrio. Recent a lansat câteva piese noi, însă nu au mai avut același succes ca cele din trecut. Invitată în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris, aceasta s-a aflat printre vedetele prezent la Dior, celebra casă de modă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 21 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. Săptămâna Modei de la Paris s-a transformat într-un adevărat centru artistic ale celebrităților internaționale.

Citește și: Motivul pentru care Thalia a ajuns la Paris. Celebra artistă a întors toate privirile când a apărut într-un magazin de brand

Au fost prezentate colecțiile de primăvară – vară 2025, iar tendințele au fost deja setate în acest fel. Printre cele mai mari celebrități care s-au aflat la Paris s-au numărat Heidi Klum, Eva Longoria, Kendall Jenner, Cara Delevingne, Natalie Portman, Rosalía, dar și un grup de vedete latine. Printre acestea s-au aflat Belinda, Anitta și Thalía. Au sosit în capitala franceză pentru a se bucura de clipele glamour și eleganța de care toată lumea a dat dovadă, arată tvnotas.com.mx.

“Ziua de probă. Chiar dacă sunt persoane cărora nu le place acest proces, mie da. Îmi place să-mi selectez ținutele împreună cu echipa mea, să aleg accesoriile perfecte, să-mi fac părul, machiajul, tot.”, a scris vedeta în mediul online. Chiar dacă fiecare vedetă a avut o ținută diferită, se pare că unii nu au fost atât de încântați de Thalia.

Thalía, invitată de onoare a casei de modă Dior

A fost una dintre vedetele speciale prezente pe podium. Totul a fost organizat la Museo Rodin. Printre ale nume cunoscute s-au aflat Jennifer Garner, Anya Taylor-Joy și Rosalía. Toate au purtat ținute ale colecției intitulată “Ready-to-Wear”, care aduce haine rebele, misterioase și în stil rock.

Citește și: Thalía este posibil să revină pe scenă într-un musical. Este vorba despre producția Perfume de Gardenia

Vedeta din Marimar nu s-a lăsat mai prejos și a postat ultimele tendințe în materie de haine. De această dată, diva muzicii latino a optat pentru un look cool alături de accesorii pe măsură.

“Cred că aceste evenimente sunt pentru modă și pentru a te impune. Thalía e minunată, dar cred că ar fi putut risca puțin mai mult. Nu sunt expertă în modă, dar acel look l-am tot văzut, putea să fie un pic mai stilizată. Are toate mijloacele, are aces la ținute de marcă, ar fi putut îndrăzni un pic mai mult.”, a transmis Ricardo Manjarrez. Deși criticată în spațiul public, a fost primită cu brațele deschise de către cei prezenți în cadrul evenimentului de la Paris. S-a fotografiat alături de fani și a interacționat cu aceștia așa cum o face întotdeauna, fără nicio reținere.

“Vreți să spuneți că a venit ca Maria la del Barrio?”, a transmis același Ricardo Manjarrez.

În articolul

Thalía a fost criticată pentru ținutele pe care le-a purtat la Paris în cadrul Săptămânii de Modă. Cum a arătat diva telenovelelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2024. Balanțele fac o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Surpriza Biancăi la sosirea în noua ei cameră de la cămin. "Am găsit un bileţel"
a1.ro
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Maria Covașă a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat între ea și Dani Boy după emisiune
HelloTaste.ro
Tocăniță de vinete cu multe legume. Rețetă plină de savoare
Catine
5 zodii cu un horoscop bun pe 27 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Secretul longevității femeilor. De ce trăiesc, în medie, mai mult decât bărbații, potrivit experților
as.ro
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Cum arată iubitul ei şi reacţia mamei sale
MediCOOL
O nouă ipoteză despre cauza bolii Alzheimer. Cum poate fi încetinit declinul cognitiv
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
DeParinti
7 expresii pe care psihologii îi sfătuiesc pe părinți și bunici să nu le folosească cu copilul mijlociu
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de goji. Ce efecte poate avea această băutură în organism
HelloTaste
Rulouri din cotlet de porc, umplute cu spanac și brânză
x