Happy People
Top faimoși care și-au schimbat dantura și au uimit cu noul look. Vezi despre cine este vorba

Publicat pe 26.05.2023 la 13:38. Actualizat pe 26.05.2023 la 14:46

Anahi, Cristiano Ronaldo, Christian Nodal, Alejandra Espinoza și alți faimoși au ținut să-și aranjeze zâmbetul și s-au lăsat pe mâinile specialiștilor.

Faimoși care și-au schimbat dantura și au uimit cu noul look

Getty Images/Profimedia Images/ Instagram

Fie că a fost vorba despre sănătate sau doar din motive estetice, acești faimoși au optat pentru o schimbare de look adecvată. Au ținut să aibă un zâmbet strălucitor, așa că l-au obținut.

Top faimoși care și-au schimbat dantura și au uimit cu noul look

În 2020, medicul Chrystian Mejia a dezvăluit faptul că artistul Christian Nodal a apelat la serviciile sale pentru a-și îmbunătăți zâmbetul. De asemenea, a detaliat faptul că în prezent dinții săi sunt de porțelan. Alessandra Rosaldo, partenera lui Eugenio Derbez, a dezvăluit într-o întâlnire cu fanii pe rețelele sociale faptul că singurul aranjament la care a apelat a fost în 2017 pentru un zâmbet perfect.

Cu toate că nu a vorbit niciodată despre acest lucru, Luis Miguel a optat pentru eliminarea de strungăreață. Cântărețul nu a vorbit public despre această procedură. În august 2018, Alejandra Espionza a dezvăluit pentru People en Espanol că în 2017 și-a schimbat dantura și a ținut să-și mărească și sânii. Larry Hernandez a suferit un accident în 2017, ceea ce l-a făcut să-și aranjeze dantura din motive medicale. În septembrie 2018, acesta le-a arătat fanilor rezultatele.

Citește și:

Eiza Gonzalez a avut debutul în 2007 în telenovela Lola, erase una vez. De atunci și până în prezent au existat mai multe modificări fizice. David Beckam s-a lăsat și el pe mâna specialiștilor pentru a-și îmbunătăți zâmbetul și dantura. Soția lui Manuel Velasco a dezvăluit în cadrul podcastului Estan ahi faptul că la începutul carierei a optat pentru proteză dentară. Cu toate acestea, nu a fost mulțumită de rezultat.

“Când eram mică aveam niște dinți uriași, am putut să-și aranjez mai târziu, mulțumită lui Dumnezeu și mi i-au făcut divini, mici și așa cum trebuie.”, a spus în 2019. O schimbare drastică a fost cea a lui Cristiano Ronaldo. Pentru a ajunge la zâmbetul perfect, acesta a fost nevoit să treacă prin nenumărate intervenții.

Câte operații estetice are Anahi

Trebuie menționat faptul că vedeta RBD a fost întotdeauna lăudată pentru frumusețea sa inegalabilă. Cu toate acestea, a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și menține aspectul natural. Astfel, Anahi și-a operat nasul, dar și bărbia. Aceasta a recunoscut public faptul că același doctor a operat-o încă o dată.

“Cred că dacă ai ceva care nu-ți place, ce te face să te simți complexată, ce te face să te simți rău și poți rezolva problema, poți s-o faci.”, a declarat vedeta RBD.

În articolul

Top faimoși care și-au schimbat dantura și au uimit cu noul look. Vezi despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp