Happy People
Top faimoși ce și-au sacrificat frumusețea pentru rolurile din telenovele. Care sunt actorii ce au apărut de nerecunoscut pe micile ecrane

Publicat pe 13.02.2024 la 22:00. Actualizat pe 13.02.2024 la 11:53

Top faimoși ce și-au sacrificat frumusețea pentru rolurile din telenovele. Actorii ce au apărut de nerecunoscut pe micile ecrane.

Top faimoși ce și-au sacrificat frumusețea pentru rolurile din telenovele

Profimedia Images

La fel ca actorii de la Hollywood, există câteva vedete din America Latină care au ținut să-și sacrifice frumusețea pentru rolurile din telenovele. Nu au ținut cont că vor apărea în fața fanilor total diferiți și au acceptat să joace astfel.

Top faimoși ce și-au sacrificat frumusețea pentru rolurile din telenovele

Printre primele nume care apar se află și cel al faimoasei Cynthia Klitbo în ‘El privilegio de amar’. A fost un rol care i-a definitivat cariera, pe care l-a interpretat în 1998. Ceea ce a făcut ca totul să fie iconic a fost chiar finalul, acolo unde a decis să se tundă la chelie. Precum a mărturisit într-un interviu din martie 2020, a fost ideea sa ca personajul să aibă parte de o asemenea schimbare radicală.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

La cei 47 de ani, Gabriel Soto este considerat unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovele. Nu mulți își aduc aminte atunci când și-a sacrificat frumusețea pentru carieră. În 2001 a interpretat rolul Ulises, “urâtul” din telenovela “Amigas y rivales”. Așa cum se arată, era tânărul cel mai puțin atrăgător din grupul său și din cauza aspectului său fizic a fost victima batjocurilor în celebra producție. La final a trecut printr-o transformare incredibilă ce i-a scos la iveală adevărata frumusețe.

Citește și:

A fost în 2013 când Elizabeth Alvarez i-a dat viață personajului “Lucia Bravo de Narvarez” în telenovela “Corazon indomable”. Dacă în cea mai mare parte a producției am putut-o vedea cu imaginea sa iconică, spre final a avut de suferit. Mașina în care călătorea a luat foc cu ea înăuntru și am putut-o vedea pe patul de spital total schimbată. Rafale del Villar a jucat în Marimar în 1994. A avut rolul “Esteban”, tânărul care s-a îndrăgostit de Bella, dar care are fața desfigurată. Pentru a-I câștigat dragostea protagonistei, personajul Rafel del Villar trece printr-o operație estetică.

Barbara Mori în Rubi a reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite personaje de-a lungul timpului

Nu încape îndoială faptul că personajul Rubi este unul dintre cele mai iubite de public. Șase actrițe au avut șansa de a juca acest rol, însă doar Barbara Mori a reușit să treacă testul. Cu toate acestea, protagonista a avut parte de un tragic final. Într-o convorbire cu Alejandro, aceasta cade de la înălține și accidentul îi provoacă răni foarte grave pe chip și corp. De asemenea, a avut piciorul amputat.

Citește și:

Ca și cum nu era de ajuns, ultimele episoade o aduc pe Rubi cu fața arsă, ceea ce lasă istorie frumusețea ce odinioară a făcut-o atât de îndrăgită. Cesar Evora a jucat în “La esposa virgen”, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai cunoscuți actori ce au interpretat personajele negative din telenovele. Cu toate acestea, în 2005 s-a tansformat complet în Edmundo Rivadeneyra în “El loco serenata”. Nu a mai fost văzut niciodată într-o astfel de ipostază.

Gabriela Spanic a devenit cunoscută în lumea întreagă pentru rolul din “La usurpadora”. Cu toate acestea, o transformare fără margini a avut loc în telenovela “Corazon guerrero”, atunci când și-a sacrificat frumusețea pentru personajul Elisa Corso.

În articolul

Top faimoși ce și-au sacrificat frumusețea pentru rolurile din telenovele. Care sunt actorii ce au apărut de nerecunoscut pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp