Happy People
TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

Publicat pe 09.06.2023 la 15:09. Actualizat pe 09.06.2023 la 07:39

TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță.

Sila Turkoglu s-a retras din cadrul serialului "Moștenirea" la finalul celui de-al doilea sezon

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. S-a născut pe 18 aprilie 1999 și a reușit încă de la început să cucerească prin frumusețe și talent.

Top fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”

Acum este o actriță renumită, însă în copilărie prezenta alte valori față de cele pe care le afișează în prezent. S-a arătat întotdeauna intrigată de criticile oamenilor din jur, însă a continuat cu dorința sa de a deveni vedetă. Totul a început cu roluri pe scenele teatrelor, însă nu înainte de a fi descoperită pe Instagram. Numele său apare întotdeauna pe buzele fanilor, iar numărul prietenilor virtuali continuă să crească pe zi ce trece. Vedeta a vorbit într-un interviu recent despre viața profesională, personal, dar și despre sentimentele pe care le poartă cu ea în fiecare zi.

View this post on Instagram

A post shared by Hakan Gence (@hakangence)

“Sunt foarte sinceră și dacă nu îmi place ceva anume, spun de la început. Câteodată sinceritatea este interpretată greșit, de aceea de-a lungul timpului am mai pierdut câțiva prieteni.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. A depășit granițele țării sale cu rolul “Seher” și a ajuns să fie îndrăgită în America de Sud și Europa. Fanii o numesc “ochi de smarald”.

Citește și:

Spune că a primit nenumărate cereri în căsătorie din partea fanilor de pe Instagram, însă nu le-a dat curs niciodată. Foarte naturală, cu o privire cuceritoare, reușește de fiecare dată să fie la înălțimea așteptărilor publicului. Se consideră “răsfățată”, fiind cea mai mică dintre cele trei surori.

“Nu-mi amintesc niciun moment nefericit din copilărie. Am fost mereu un copil liber și fericit.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. Spune că s-a născut într-un cartier plin de oameni familiști și că întotdeauna și-a iubit persoanele dragi pe care a simțit nevoia să le țină aproape. Nu are nicio altă rudă care să fie interesată de arte, ea fiind singura actriță.

Povestea de viață a faimoasei Sıla Türkoğlu

Deși a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Jurământul”, iar mai apoi cu cel din “Moștenirea”, actrița spune că a dezvoltat pasiunea pentru actorie încă de la o vârstă foarte fragedă. Sıla Türkoğlu spune că a luat parte la o piesă de teatru, însă nu-și mai aduce aminte episoade din acea perioadă a vieții.

Citește și:

“Am fost un copil foarte mofturos. Am jucat volei pentru o perioadă, apoi am fost interesată de pictură, am participat la competiții. Profesorii obișnuiau să-mi spună că mă pregătesc pentru arte, că ar trebui să devin pictoriță.”, a declarat vedeta. În școala gimnazială, Sıla Türkoğlu a jucat într-o piesă de teatru alături de colegii săi, fiind împinsă de la spate de către profesori.

“M-am gândit că mi-am găsit profesia. Atunci când le-am spus alor mei au fost foarte sceptici și nu voiau să audă pentru că aveau prejudecăți despre Istanbul.”, a povestit vedeta. Cu toate acestea, a reușit să obținuă ceea ce și-a dorit și într-un final a început să locuiască singură pentru a-și îndeplini visul. Prima sa experiență autentică într-un rol a fost în cadrul seriei “Crying anne”.

În articolul

TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp