Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor

Publicat pe 08.06.2023 la 19:00 Actualizat pe 08.06.2023 la 19:00

Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză mov cu mâneci lungi și își ține părul strâns cu mâinile

Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Atât datorită frumuseții sale cât și determinării pe platourile de filmare a reușit într-un timp scurt să câștige fanii de partea sa. Alături de Hazal Subaşı și-a dezvăluit secretul frumuseții, iar acum s-a descoprit că amândouă folosesc același truc.

Secretul frumsueții faimoasei Sıla Türkoğlu din serialul “Moștenirea”

Hazal Subaşı și Sıla Türkoğlu au devenit prietene bune, iar fotografiile din mediul online demonstrează acest lucru. Cele două și-au dezvăluit secretul frumuseții într-o apariție recentă. Au început să practice exerciții fizice alături de același antrenor și au grijă de tenul lor în aceeași manieră. Sıla Türkoğlu este apreciată și în mediul online, acolo unde are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram. A câștigat premiul pentru “Cea mai apreciată actriță în social media” la începutul anului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca tot mai mulți artiști din țara sa natală, Sıla Türkoğlu s-a alăturat voluntarilor care s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe oamenii afectați de cutremurele din Turcia. Cu o magnitudine de 7.7, acesta a distrus tot mai multe proprietăți în Kahramanmaraş-Elbistan. Au fost distribuite produse de igienă, haine și pături pentru cetățenii aflați în centrul dezastrului. Nevoile acestea au fost listate la scurtă vreme, iar tot mai multe camioane au fost aduse în regiune.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare alături de un bărbat misterios în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie neagră, strălucitoare

Actorii faimoși au depus eforturi constante pentru a lucra mână în mână cu voluntarii. Burcu Biricik și Selma Ergeç au împachetat truse de prim-ajutor și mâncare în cadrul organizației Şişli Municipality. Platformele sociale au fost folosite până la refuz, astfel încât orice informație necesară să poată fi distribuită într-un timp mai scurt. Sıla Türkoğlu, Elçin Sangu, Burak Deniz, Demet Özdemir se numără printre cei care au ajutat.

Mert Fırat, fondatorul platformei 'i needharitasi.org' se află printre vedetele care au strâns materiale necesare celor afectați de această tragedie. Nu sunt singurii care au încercat să realizeze tot ce le-a stat în puteri pentru a oferi un semnal de alarmă.

Tranziția faimoasei Sıla Türkoğlu de la “Moștenirea” la „Cranberry Sherbet”

Sıla Türkoğlu a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Moștenirea”. Seher a reușit să ajungă rapid în inimile fanilor și să-i cucerească cu o poveste de viață extraordinară. Cu toate că nu a fost niciun semn că vedeta ar fi vrut să renunțe la viața sa pe platourile de filmare ale celebrului serial, la finalul sezonului 2, totul a devenit realitate. Aceasta nu a făcut nicio declarație în acest sens, fiind gata să facă tranziția către noul serial, Cranberry Sherbet”.

Citește și: Sıla Türkoğlu și-a lăsat la vedere decolteul într-o ținută elegantă. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat doar un sacou negru și nu a ținut cont de gradele din termometre

Alături de Sıla Türkoğlu pe platourile de filmare se află de ceva vreme și Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman. Căsătoria dintre Doğa și Fatih, doi copii ale unor familii total diferite, ajunge să fie intriga poveștii. Înainte ca acest proiect să aibă loc, avocatul actriței a transmis un comunicat de presă în care a explicat situația în cea mai mare parte a sa.

“Clientul meu, Sıla Türkoğlu, a jucat rolul principal într-un serial care s-a transmis zilnic, produs de Karamel Yapım Ltd. Şti., timp de 2 ani în condiții foarte dificile, dar cu dedicație, determinare și loialitate.”, începe textul trimis de avocatul vedetei.

În articolul

Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x