Happy People
Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün. Află detalii interesante

Publicat pe 17.03.2024 la 18:30. Actualizat pe 17.03.2024 la 08:52

Află tot ce nu știai despre Tuba Büyüküstün, protagonista seriei Asi - Împotriva destinului. O vedetă discretă în ceea ce privește viața personală, a reușit întotdeauna să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Tuba Büyüküstün este mama a două fete și locuiește în Paris

Happy Channel

De la un trecut în care și-a realizat specializarea în cadrul facultății de design, până la viața de familie în mediul privat, află tot ce nu știai despre vedeta ta preferată. Protagonista din Asi – Împotriva destinului locuiește în prezent alături de fiicele sale în Paris, locul în care s-a și căsătorit, dar a și divorțat ulterior.

Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün

De la filme, la seriale sau piese de teatru, această vedetă din Turcia le-a realizat pe toate. Poate fi urmărită și pe diverse platforme de streaming și este pregătită să revină în atenția fanilor, întotdeauna cu noi obiective profesionale. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde de cele mai multe ori publică imagini și filmulețe din viața profesională.

View this post on Instagram

A post shared by Harper’s Bazaar Türkiye (@harpersbazaarturkiye)

Este discretă în ceea ce privește viața de familie și rareori le arată fanilor ipostaze cu fiicele sale gemene. Născută pe 5 iulie 182 în Turcia, aceasta are legături strânse cu orașul Erzurum, locul natal al părinților săi. Este absolventă a Mimar Sinan University, acolo unde și-a ales specializarea design și costume. Absolventă în 2004, a decis în cele din urmă să-și dedice viața profesională actoriei.

A fost prima actriță nominalizată în cadrul premiilor Emmy, la cel de-al 42-lea eveniment cu rolul Melek în drama 20 minutes. Și-a anunțat comunitatea de fani că din 2014 este ambasador UNICEF Turcia, acolo unde se implică pentru îmbunătățirea drepturilor copiilor nevoiași. În 2012 a devenit mămică pentru prima oară, atunci când a adus pe lume gemenele Maya și Toprak.

Talentată, frumoasă și adorată de fani, a reușit să-i surprindă indiferent de rolul pe care l-a jucat. E una dintre cele mai bune plătite actrițe din Turcia la momentul actual, cu toate că locuiește în Paris. S-a căsătorit cu actorul Onur Saylak, însă relația celor doi nu a trecut testul timpului. Cei doi au divorțat în 2017. Provine dintr-o familie care nu are origini în domeniul actoriei, însă ea a demonstrat că talentul nu trebuie neapărat moștenit.

Care sunt cele mai cunoscute producții în care a jucat Tuba Büyüküstün

Cu toate că a jucat în nenumărate filme și seriale, printre cele mai cunoscute de publicul larg sunt Gülizar în 2004, My father and my son în 2005, acolo unde a împărțit platourile de filmare împreună cu Halit Ergenç, Asi – Împotriva destinului în 2007, acolo unde a interpretat rolul principal timp de două sezoane. A mai fost filmul More în 2017, acolo unde a interpretat rolul Ahra.

Printre pasiunile sale atunci când nu se află pe platourile de filmare se numără publicitatea și croitoria. O actriță căreia nu-i place să se dezică de la momentele aventuroase alături de cei dragi, în ceea ce privește sporturile de iarnă se arată încântată de patinaj și ski. A avut debutul în cadrul serialelor în 2003 și de atunci numele său a apărut în nenumărate producții. În 2010 a avut deja prima său rol principal. A jucat și în Rise of Empires: Ottoman. A apărut în mai multe reclame ale diferitelor branduri.

În articolul

Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün. Află detalii interesante

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp