Tuba Büyüküstün s-a aflat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

Publicat pe 23.05.2024 la 11:25 Actualizat pe 23.05.2024 la 11:59

Tuba Büyüküstün a participat alături de alte vedete din Turcia în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Actrița a fost judecată pentru ținuta sa.

actrița cu părul desprins

Tuba Büyüküstün s-a aflat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes

Instagram

Tuba Büyüküstün urmează să revină pe micile ecrane cu un nou proiect profesional. Este vorba despre serialul Zeytin Ağaç care va avea premiera pe 11 iulie. Vedeta s-a aflat în cadrul Festivalului de film de la Cannes, acolo unde a fost judecată pentru ținuta aleasă.

Tuba Büyüküstün s-a aflat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes

La invitația unei publicații celebre în lume, este vorba despre Vanity Fair, actrița din Turcia a pășit pe covorul roșu alături de alte vedete din țara natală. Pregătirile pentru cel de-a treilea sezon al seriei în care joacă sunt în toi. Primele cadre vor apărea în fața publicului pe data de 11 iulie, arată cumhuriyet.com.tr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama gemenelor Maya și Toprak în vârstă de 12 ani, a reușit să se facă recunoscută atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Are 6 milioane de prieteni virtuali și se bucură de atenția cuvenită. Cele mai recente fotografii pe care le-a publicat sunt chiar de pe covorul roșu în cadrul evenimentului unde s-a aflat recent.

Citește și: Ce spune Murat Boz despre presupusa relație amoroasă cu Tuba Büyüküstün. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu

“Încântată să mă aflu la Cannes și să fiu parte din cadrul petrecerii Turkish Airlines și Vanity Fair. Aici sunt momente glamour și mai puțin strălucitoarea din cadrul serii pe care am petrecut-o.”, a declarat vedeta. Comentariile internauților nu au întârziat să apar, iar cei mai mulți i-au lăudat alegerea vestimentară.

“Sunt bucuroasă că doi dintre actorii mei preferați s-au reunit după mulți ani.”, “Singura a cărei frumusețe este constantă și care nu se schimbă indiferent cât de mulți ani trec”, „Ești mereu foarte frumoasă”, au fost comentariile fanilor din mediul online. De-a lungul timpului, vedeta a rămas discretă în ceea ce privește viața personală și a publicat imagini cu fetele sale doar în anumite condiții. Actrița a apărut pe covorul roșu la Cannes alături de fostul său partener de pe platourile de filmare. Este vorba despre Murat Yıldırım, cel cu care a jucat împreună în Asi – Împotriva destinului.

Tuba Büyüküstün și Murat Yıldırım din Asi – Împotriva destinului s-au reunit în Franța

După ce au împărțit platourile de filmare în cadrul seriei de succes care a avut premiera în 2007, cei doi actori s-au reunit pe covorul roșu în cadrul Festivalului de film de la Cannes. S-au pozat în fața camerelor și s-au bucurat de apreciere. A avut loc cea de-a 77-a ediție a prestigiosului eveniment.

Citește și: Tuba Büyüküstün vorbește despre traiul în Paris. Artista subliniază că nu și-a părăsit țara natală

Printre actrițele din Turcia prezente pe covorul roșu s-au numărat Hande Erçel, Pınar Deniz, Birce Atalay, Meryem Uzerli și Dilan Çiçek Deniz. Ținutele pe care acestea le-au purtat au devenit rapid subiect de discuție în mediul online.

Fanii s-au arătat încântați imediat de ideea ca Tuba Büyüküstün și Murat Yıldırım să revină pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Printre cele mai cunoscute, dar și îndepărtate proiecte profesionale ale sale este Çemberimde Gül Oya din 2004, acolo unde a interpretat rolul Zafire. 20 minutes este serialul de acțiune care a adus-o în rolul de protagonistă alături de Firat Celik. A fost căsătorită cu Onur Saylak între 2011 și 2017 și în prezent nu se cunoaște niciun detaliu despre viața sa amoroasă.

În articolul

Tuba Büyüküstün s-a aflat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x