Happy People
Un alt actor din serialul "Rebelde" anunță că va fi tătic: "Băiat sau fată?”. Prima imagine cu ecografia a fost postată de cuplu

Publicat pe 15.03.2023 la 21:11. Actualizat pe 15.03.2023 la 21:29

Rodrigo Nehme va fi pentru prima dată tătic! Actorul mexican cunoscut pentru interpretarea sa din telenovela mexicană Rebelde, în rolul lui Nico Huber, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că partenera lui de viață este însărcinată.

Membrii trupei Rebelde: Dulce Maria, Anahi, Christopher Uckermann, Christian Chávez și Maite Perroni

Gettyimages.com

Anii au trecut, iara dolescenții de altă dată care au bucurat inimile a milioane de oameni din întreaga lume au devenit adulți în toată regula, ba chiar părinți. La mai bine de 16 ani de la difuzarea în Mexic a finalului telenovelei "Rebelde", mai mulți membri ai distribuției și-au schimbat radical viața sau am putea spune că viața i-a schimbat! Și-au făcut familii, au devenit părinți, au ales alte cărți ale succesului, dar tot în atenția oamenilor care au crescut odată cu ei au rămas.

Maite Perroni, care a interpretat-o pe Guadalupe Fernandez în populara poveste, a fost ultima care a dat vestea că așteaptă pe lume un copil. La scurt timp după anunț, Rodrigo Nehme, actorul care l-a interpretat pe partenerul Lupitei în serial, tocmai a anunțat că va fi tată.

'Nico' din 'Rebelde' anunță că va fi tătic. Băiat sau fată?

Actorul care l-a interpretat pe Nicolas Huber în telenovela de succes a dezvăluit pe Instagram că soția sa, Denise Thuss, este însărcinată în trei luni.

"Avem ceva să vă spunem: 14 săptămâni!", a scris bărbatul în descrierea postării. Cei doi apar în imagine ținând în mână ecografia copilului lor, în timp ce se sărută.

Cuplul nu a aflat încă sexul copilului și a lansat către public provocarea de a ghici: "Băiat sau fată?”, au scris ei.

View this post on Instagram

A post shared by Rodrigo Nehme (@rodrigonehme)

Citește și:

Cuplul este căsătorit din anul 2021. DacĂ el este un superstar, partenera lui se situează de cealaltă parte a baricadei, nu face parte din showbiz, ci este director comercial al companiei de modă și merchandising ONPOST, potrivit univision.com.

În luna februarie a aceluiași an, după ce a cerut-o în căsătorie pe Denise, Rodrigo a mărturisit că au luat decizia de a se dedica complet familiei sale: "Acum vin lucruri noi, noi provocări pe care trebuie să le înfruntăm și acum doi, suntem unul și vom gândi ca atare", a declarat el la Televisa Espectáculos.

View this post on Instagram

A post shared by Rodrigo Nehme (@rodrigonehme)

Citește și:
În articolul

Un alt actor din serialul "Rebelde" anunță că va fi tătic: "Băiat sau fată?”. Prima imagine cu ecografia a fost postată de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp