Happy People
Valentino Lanús a avut cancer. Actorul s-a retras o bună perioadă din lumina reflectoarelor și acum s-a aflat motivul real pentru care a luat decizia

Publicat pe 30.04.2024 la 12:30. Actualizat pe 30.04.2024 la 11:39

Valentino Lanús se reîntoarce pe micile ecrane, însă absența sa are acum un motiv real. Se pare că actorul a suferit de cancer timp de 4 ani.

Valentino Lanús în cadrul Premiilor Lo Nuestro. 17 februarie 2011

Getty Images

Valentino Lanús nu doar că și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane în telenovele, dar a vorbit și despre lupta pe care a dus-o în toți anii petrecuți departe de luminile reflectoarelor. Pentru prima oară, actorul a dezvăluit boala pe care a avut-o.

Valentino Lanús se reîntoarce pe micile ecrane, însă absența sa are acum un motiv real

Actorul mexican în vârstă de 48 de ani a oferit un interviu publicației Tvynovelas ce a fost publicat pe data de 9 octombrie. Acesta a vorbit despre boala cu care a fost nevoit să se lupte timp de 4 ani.

“Niciodată nu am spus, dar eu am avut un tip de cancer care s-a instalat între intestinul subțire și cel gros. Am descoperit acest lucru în perioada petrecută în singurătate și mi-am dat seama că obiceiurile alimentare au dus la acest lucru. Forma teribilă de viață pe care o ducem, am identificat-o imediat pentru că atunci când te afli în sălbăticie ești doar tu cu tine și știi precis ce se întâmplă cu organismul tău.”, a spus celebrul actor de telenovele, arată Univision.com.

Citește și:

Protagonistul din Primer Amor a dezvăluit că a supraviețuit bolii cumplite prin yoga și fasting, o metodă nouă pe care o aplică foarte mulți specialiști în nutriției. Postul intermitent presupune o perioadă mai lungă de timp fără consumarea de alimente, dar și un timp dedicat hranei. Ar trebui realizat doar în atenta observație a unui doctor, arată medicover.ro. Valentino Lanús a precizat că nu și-a dorit să apeleze la tratamentele uzuale pentru tratarea cancerului, de aceea nu a practicat niciodată chimioterapia.

“Am învățat cum să utilizez postul intermitent, nu am vrut să fac chimioterapie, asta ucide. Uite că a omorât-o pe mama. A fost ceva ce a trebuit să respect, dar știam că nu este mecanismul adecvat și am încercat să-l depășesc până acolo unde am putut.”, a continuat actorul cu explicațiile. Acesta este de părere că oricine poate depăși cancerul, însă trebuie să aibă o putere enormă pentru a face acest pas.

“O spun din experiență proprie, dacă vrei să te însănătoșești, trebuie să o faci pentru tine, am făcut studii și acum mă simt perfect, niciodată nu am fost mai sănătos ca acum. Nici când aveam 17 ani.”, a relatat.

Valentino Lanús mărturisește dacă i-a fost teamă de moarte

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă a vieții sale, actorul de telenovele a menționat că niciodată nu i-a fost teamă de moarte, fiind o persoană curajoasă. A insistat pe ideea că “știa că se va însănătoși”. Actorul s-a îndepărtat de luminile reflectoarelor, însă a apărut complet schimbat în Mexic.

Citește și:

În acea zi și-a anunțat întoarcerea pe platourile de filmare în telenovela Tu vida es mi vad, alături de Susana Gonzalez. A locuit în SUA, după ce timp de 6 ani a trăit în sălbăticie, acolo unde a cunoscut-o pe soția sa Maria cu care are o fiică.

“Am trait în Austin Texas cu soția și fiica mea. Cu fiica mea am învățat să fiu tata, ea are 7 ani acum. M-am bucurat de timpul ăsta, m-am reinventat.”, a spus.

În articolul

Valentino Lanús a avut cancer. Actorul s-a retras o bună perioadă din lumina reflectoarelor și acum s-a aflat motivul real pentru care a luat decizia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp