Happy People
Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

Publicat pe 03.07.2024 la 14:04. Actualizat pe 03.07.2024 la 16:30

Victoria Ruffo a devenit bunică. Faimoasa actriță a cunoscut-o deja pe Tessa, nepoțica sa.

Victoria Ruffo a devenit bunică după ce partenera fiului său, José Eduardo Derbez, a adus pe lume o fetiță.

Citește și:

Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

José Eduardo Derbez a devenit tată. În noaptea de 30 iunie 2024, actorul și iubita sa Paola Dalay au anunțat nașterea lui Tessa, nepoata Victoriei Ruffo și a lui Eugenio Derbez.

Vestea despre nașterea fetiței a fost însoțită de un videoclip pe care prietena actorului l-a distribuit pe rețelele sale de socializare împreună cu melodia "Te Esperaba" și un mesaj.

"Bine ai venit pe lume Tessa. 30-06-24", a scris nora actriței pe Instagram. "La ora 10:44 s-a născut iubirea vieții noastre. Eu și tati te iubim din toată inima", a adăugat ea alături de primele fotografii ale bebelușului, în care se văd doar un picioruș și o mână.

Deși José Eduardo Derbez nu a făcut încă o declarație publică despre nașterea primei sale fiice, actorul a apreciat postarea prietenei sale.

Cu câteva săptămâni înainte de a-și întâmpina prima fiică, José Eduardo Derbez și Paola Dalay au declarat că bebelușul se va naște într-un spital din Mexico City, prin cezariană.

În luna mai, actorul afirma că Tessa se va naște cu o barbă despicată, o trăsătură fizică specifică familiei Derbez, conform Univision.

Citește și:

Nașterea bebelușului poate marca o nouă reîntâlnire între Victoria Ruffo și Eugenio Derbez, care în urmă cu mai bine de două decenii și-au încheiat relația cu scandal și o luptă pentru custodia copilului lor.

José Eduardo Derbez și Paola Dalay au anunțat că vor deveni părinți pe 25 ianuarie 2024. Vestea a fost anunțată pe canalul YouTube al actorului, în timp ce pe contul său de Instagram a împărtășit imagini cu ecografia.

Tessa González González este numele primei fiice a lui José Eduardo Derbez, care la rândul ei va deveni prima nepoată a Victoriei Ruffo și a doua a lui Eugenio Derbez.

View this post on Instagram

A post shared by P A O L A D A L A Y (@paodalay_2203)

În articolul

Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp