De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor

Publicat pe 16.05.2024 la 17:26 Actualizat pe 16.05.2024 la 17:40

Victoria Ruffo are trei copii, iar gemenii săi preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu rar, Anuar Fayad a ales de ce nu a călcat pe urmele mamei sale.

Victoria Ruffo are trei copii, iar gemenii săi preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu rar, Anuar Fayad a ales de ce nu a călcat pe urmele mamei sale.

Profimediaimages.ro

Anuar Fayad, fiul actriței Victoria Ruffo, a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să stea departe de lumea reflectoarelor. El nu a dorit să calce pe urmele mamei sale și pe cele ale fratelui José Eduardo, care a avut succes în televiziune.

Citește și: Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor

Victoria Ruffo este una dintre cele mai de succes actrițe mexicane, cu o carieră care include telenovele precum „La Madrastra”, „Corona de Lágrimas” și „Vivo por Elena”.

Primul ei fiu, José Eduardo Derbez, i-a călcat pe urme și a reușit nu numai să interpreteze personaje, ci și să prezinte emisiuni.

Cu toate acestea, cei mai mici copii ai „Reginei” melodramelor, Victoria și Anuar, au decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

Recent, geamănul în vârstă de 19 ani a împărtășit motivul pentru care nici el și nici sora sa nu s-au aventurat în televiziune, precum celebra lor mamă. Anuar Fayad a oferit un interviu rar.

Când reporterii l-au întrebat dacă „nu și-au dorit niciodată să facă parte din showbiz”, el a răspuns fără menajamente: „Nu”.

”Nu, nu ne-a atras niciodată atenția", a spus el, ca răspuns la întrebarea dacă acest lucru s-a datorat faptului că «le era frică» sau că ea (Victoria Ruffo) le-a spus «să nu o facă».

Adolescentul a precizat că nu a existat nimic anume, cum ar fi scandalurile sau presa, care i-a determinat să evite faima.

Citește și: Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

De fapt, Anuar a lăsat să se înțeleagă că sunt obișnuiți ca părinții lor să fie implicați în zvonuri, cum ar fi cele care au apărut în urma presupusei lor despărțiri, deoarece „știm că majoritatea sunt false”.

În ceea ce privește meme-urile pe care internauții le fac despre mama sa, el a recunoscut râzând: „Ne fac să râdem foarte mult, ca să fiu sincer”.

El a ținut să precizeze că este mândru de faptul că Ruffo este considerată „regina telenovelelor”, după 45 de ani de carieră: „Este foarte mult, o admir foarte mult”.

Anuar Fayad a vorbit despre și despre nașterea nepoatei sale, fiica lui José Eduardo Derbez și a partenerei sale, Paola Dalay.

„Aștept să se nască, cred că se va naște luna viitoare și (mă simt) foarte fericit, foarte fericit”, a spus tânărul, conform Univision.

În articolul

De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iunie 2024. Gemenii vor avea parte de realizări. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
Catine
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
useit.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la care să te uiți
as.ro
Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
MediCOOL
Simptomul de insuficiență cardiacă adesea ignorat, dar foarte alarmant
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munte
MediCOOL
Primele analize de infertilitate recomandate. Ce metode se folosesc atunci când sarcina întârzie să apară
HelloTaste
Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolată
x