Happy People
Victoria Ruffo, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată cu părul blond

Publicat pe 05.02.2021 la 13:48. Actualizat pe 05.02.2021 la 14:28

Un nou an o nouă înfățișare! Sunt multe femei care merg pe această premisă, însă schimbarea de look a Victoriei Ruffo a uimit pe toată lumea.

Trecerea de la o culoare la alta a fost o alegere îndrăzneață, dar care pare să o prindă de minune

Profimedia Images

Anul 2021 a început cum nu se putea mai bine pentru Victoria Ruffo. Îndrăgita actriță mexicană a pentrecut sărbătorile de iarnă și trecerea în Anul Nou alături de familie. Ea, soțul său Omar Fayad, și copiii cuplului au plecat într-o minunată vacanță, unde s-au relaxat pe plajele exotice.

Un nou an o nouă înfățișare! Sunt multe femei care merg pe această premisă, însă schimbarea de look a Victoriei Ruffo a uimit pe toată lumea.

Anul 2021 a început cum nu se putea mai bine pentru Victoria Ruffo. Îndrăgita actriță mexicană a pentrecut sărbătorile de iarnă și trecerea în Anul Nou alături de familie. Ea, soțul său Omar Fayad, și de copiii cuplului au plecat într-o minunată vacanță, unde s-au relaxat pe plajele exotice.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

Chiar și de la mare depărtare, ea le-a transmis urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, multă veselie și voie bună. Actrița s-a folosit și de efectele amuzante, oferite de aplicațiile mobile. Și-a pus o pereche de ochelari virtuali cu temă de Crăciun, în formă de brăduți împodobiți. De asemenea, a filmat și un scurt videoclip, în care purta o pereche de ochelari de soare, tot desenați cu ajutorul aplicației.

„Să dansăm!! Fără muzică !!!! Hahahaha”, a scris Victoria Ruffo, în dreptul postării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

Schimbarea de look a Victoriei Ruffo, de care fanii au rămas uimiți

Cu siguranță observi un anumit element care parcă nu se potrivește! Dacă ai urmărit-o pe actriță de-a lungul carierei sale impresionante, schimbarea de look a Victoriei Ruffo, nu are cum să nu îți sară imediat în ochi.

Iubita actriță mexicană, pe care o poți urmări în serialul „Triumful Dragostei”, difuzat pe Happy Channel, a fost mereu adepta părului brunet. Se pare că acum a decis să meargă către cealaltă extremă: în clubul blondelor.

Trecerea bruscă de la o culoare la alta a fost o alegere îndrăzneață, dar care pare să o prindă de minune. Dacă te-ai gândi că noua nuanță ar putea fi trucată, o nouă fotografie, mai serioasă, demonstrează contrariul. De asemenea, dacă ai putea crede că Victoria poartă o perucă, se poate remarca faptul că nu și-a decolorat părul chiar uniform. Chiar în față se mai pot observa câteva șuvițe rămase negre, ce amintesc de vechiul ei look.

Starul de telenovele, în vârstă de 58 de ani, a primit numeroase complimente din partea fanilor. Puțini au fost cei care au spus că o preferau cu părul negru. Mai mult decât atât, această nuanță mai deschisă reușește să o și întinereasă cu câțiva ani.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

Victoria Ruffo, al cărei nume real este María Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo, s-a născut la 31 mai 1962 în Mexico City. Ea are în spate o carieră impresionantă, pe care a început-o în urmă cu 40 de ani. La doar 18 ani, vedeta a debutat la televiziunea sponsorizată de Ernesto Alonso, scrie We Publish News.

În ultima vreme, Victoria Ruffo s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, din cauza problemelor de sănătate. Totuși, fosta soție a lui Eugenio Derbez pare să se simtă foarte bine în compania familie și a prietenilor dragi.

Citește și:
Citește și:
În articolul

Victoria Ruffo, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată blondă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp