Vacanța Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman s-a încheiat. Cum s-au fotografiat cei doi în ultima zi petrecută în Egipt

Publicat pe 11.01.2021 la 12:03 Actualizat pe 11.01.2021 la 13:16

După o vacanță bine-meritată în Egipt, Cristina Ciobănașu alături de logodnicul ei, Vlad Gherman și-au luat rămas bun de la soare, de la zilele luminoase și călduroase la plajă și se întorc în România, unde nămeții s-au așternut pe străzile Capitalei.

Cristina Ciobănașu, cu părul vopsit într-o nuanța puternică de roșcat, este surprinsă în timp ce ține în mână un aparat de fotografiat

Cum s-au fotografiat Cristina Ciobănașu în ultima zi petrecută în Egipt

Criss, așa cum îi spun și prietenii, a postat o fotografie alături de logodnicul său în timp ce alergau pe plajă. Superba actriță și-a pus pe ea un costum de baie galben, care îi pune în evidență atuurile fizice.

Actrița a lăsat și un mesaj haios în descrierea fotografiei: "Ne-am luat la revedere de la mare în stilul caracteristic. A fost o “viarnă pe cinste”", a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că formează un cuplu minunat: "Ca doi copii", "Pur și simplu vă ador!", "Sunteți o pereche minunată", au fost doar câteva dintre comentarii.

Fotografia a strâns aproximativ 40.000 de aprecieri din partea admiratorilor.

Cristina Ciobănașu, artistă, studentă și logodnică

În decembrie 2019 Criss a anunțat că în perioada imediat următoare urmează să se axeze pe terminarea studiilor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și nu va mai apărea prea des în cel de-al doilea sezon din Sacrificiul ,,Alegerea".

Cristina are o relație de mulți ani cu Vlad Gherman. Cei doi actori s-au întâlnit în primăvara anului 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea devreme. În anul 2020 cei doi fac 8 ani de relație și mărturisesc că se cunosc de 10 ani.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină), potrivit Wikipedia.

În articolul

Vacanța Cristinei Ciobănașu și a lui Vlad Gherman s-a încheiat. Cum s-au fotografiat cei doi în ultima zi petrecută în Egipt

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x