Happy People
Victoria Ruffo și-a sărbătorit gemenii. Victoria și Anuar au împlinit 20 de ani și mama lor celebră le-a dedicat un mesaj emoționant

Publicat pe 13.08.2024 la 12:03. Actualizat pe 13.08.2024 la 12:42

Marea vedetă de telenovele și-a sărbătorit gemenii într-un mod cu adevărat emoționant. A publicat fotografii din copilăria lor și le-a dedicat un mesaj cu ocazia zilei lor de naștere.

Victoria Ruffo și-a sărbătorit gemenii, Anuar și Vicky

Profimedia Images

Victoria Ruffo și-a sărbătorit gemenii din căsnicia cu Omar Fayad. Anuar și Vicky au împlinit 20 de ani și vedeta de telenovele și-a folosit pagina de instagram pentru a le dedica un mesaj emoționant.

Victoria Ruffo și-a sărbătorit gemenii

Pe pagina personală de instagram, acolo unde are peste 2 milioane de prieteni virtuali, vedeta din La madrastra a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru copiii săi, gemenii Anuar și Vicky.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

“Fericiți pentru cei 20 de ani copiii mei, Anuar și Vicky. Timpul trece repede pentru mine, mai ales atunci când vine vorba despre oamenii dragi. Încercați să fiți fericiți mereu. Vă iubesc infinit.”, a scris vedeta. Au primit mai multe mesaje din partea fanilor, dar și mai multor celebrități.

“La mulți ani, vă iubesc”, “Felicitări puilor”, “Timpul zboară! V-am cunoscut de mici”, “Felicitări fraților pui”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Până în prezent, tinerii nu au răspuns mesajului din partea mamei sale. Față de fratele lor mai mare, Jose Eduardo Derbez, aceștia se mențin departe de luminile reflectoarelor. La sfârșitul lunii iunie, Victoria Ruffo a publicat o fotografie cu gemenii, acolo unde fanii au putut observa cât de mult au crescut aceștia.

Citește și:

În prezent, tinerii trăiesc departe de tatăl lor Omar Fayad care locuiește în Norvegia ca Ambasador al Mexicului. Pe data de 30 iunie, Victoria Ruffo a devenit bunică pentru prima oară. A venit pe lume Tessa, fiica lui Jose Eduardo Derbez și a Paolei Dalay. La o lună după nașterea micuței, vedeta de telenovele a urcat prima fotografie cu nepoata sa.

“E foarte frumoasă micuța mea”, a spus Victoria Ruffo. Plină de iluzii, vedeta de telenovele a mărturisit într-o emisiune TV cum s-a simțit după ce a aflat că a devenit bunică pentru prima oară.

“E o scumpă, se comportă foarte bine Tessa, fiul meu e foarte mulțumit, foarte bine.”, a spus actrița de telenovele.

Ce decizie a luat Victoria Ruffo după mutarea soțului în Norvegia

Actrița și-a punctat destul de clar situația familiară după ce soțul său a devenit ambasador într-o țară europeană. Deși la început s-a gândit că ar putea să locuiască în Norvegia alături de Omar Fayad, iată că acum lucrurile s-au schimbat puțin în ceea ce o privește.

Deschisă ca întotdeauna, aceasta a vorbit cu jurnaliștii despre îndoielile pe care le-a avut în legătură cu ceea ce urma să facă pe viitor din punct de vedere profesional.

Citește și:

“El este acolo și eu sunt aici și muncesc. Mereu am fost foarte siguri cum sunt treburile noastre și că sunt opuse. Uneori putem să fim împreună, alteori nu.”, a spus în fața presei, arată univision.com. În ciuda schimbărilor, Victoria Ruffo și-a punctat foarte clar prioritățile. Lucrează în cadrul proiectului Las Leonas.

“Nu cred că o să mă mut, dar cine știe, nici nu pot să spun nu cu certitudine.”, a dezvăluit într-o discuție. Cu toate că nu se află împreună fizic, Victoria Ruffo a mărturisit că-și va sprijini soțul în orice privință.

“Copiii mei, cariera, munca, familia. O să fim despărțiți un pic, dar o să ne sprijinim mereu.”, a declarat vedeta.

În articolul

Victoria Ruffo și-a sărbătorit gemenii. Victoria și Anuar au împlinit 20 de ani și mama lor celebră le-a dedicat un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp