Happy People
Violeta Isfel, mesaj emoționant în memoria Karlei Alvarez. Ce a spus despre regretata actriță

Publicat pe 08.02.2021 la 12:13. Actualizat pe 08.02.2021 la 13:14

Violeta Isfel a vorbit, într-o înregistrare pe YouTube despre experiența sa în lumea televiziunii și a telenovelelor. Actrița a izbucnit în lacrimi, în timp ce a transmis un mesaj emoționant pentru Karla Alvarez.

Violeta Isfel a fost ajutată de regretata actriță Karla Álvarez să treacă peste o dramă personală

Profimedia Images

În anul 2008, Violeta Isfel și Karla Alvarez erau colege de platou. Cele două filmau, la vremea respectivă, pentru producția „Toantele nu merg în rai”, alături de Jacky Bracamontes și Jaime Camil. Experiența a fost una cât se poate de frumoasă pentru îndrăgita actriță în vârstă de 35 de ani.

Din păcate, doar cinci ani mai târziu a avut loc o tragedie. Moartea subită Karlei Alvarez, la numai 41 de ani, a îndurerat întreaga lume artistică mexicană, dar și internațională. Colega sa, care îi devenise și o bună prietenă, nu va reuși niciodată să treacă, cu adevărat, peste cele întâmplate. Drept dovadă, amintirea îi aduce multă suferință, chiar și în ziua de astăzi.

Violeta Isfel, mesaj emoționat pentru Karla Alvarez

Deși ulterior s-a dovedit că frumoasa Karla Alvarez avea probleme personale mult mai mari, printre care consumul de substanțe interzise care i-au adus sfârșitul, ea reușea să le ridice moralul celor din jur. Violeta Istfel i s-a confesat în privința fostului său iubit, iar colega ei a ajutat-o să depășească acele momente grele.

„Treceam printr-o problemă personală foarte complicată cu persoana cu care aveam o relație de dragoste la acea vreme și atunci, ea era mereu acolo pentru mine. Mă susținea și mă înveselea. Mi-a spus mereu: Poți să o faci, tu nu faci ai nevoie de cineva, ești puternică. Nu știu, ca și cum ar fi avut întotdeauna cuvintele potrivite”, a spus ea, citată de People en Espanol.

Frumoasa actriță mexicană din „Lola”, care are aproximativ 1 milion și jumătate de admiratori pe Instagram, a recunoscut, de asemenea, că „datorită ei” a luat „una dintre cele mai importante decizii” din viața sa.

„Datorită acestei decizii am putut, de asemenea, să merg mai departe, așa că oriunde te-ai afla în Rai, Karlita, îți trimit un sărut uriaș pentru că, într-adevăr, ai fost cel mai bună”, a încheiat Violeta Isfel.

Acest mesaj emoționant pentru Karla Alvarez a fost transmis pe canalul oficial de YouTube al Tlnovelas. Aflată într-o mașină, bruneta s-a destăinuit în fața camerei și le-a împărtășit fanilor mai multe experiențe personale.

VIDEO:

Drama personală a Violetei Isfel

Violeta Istfel și-a dorit foarte mult să devină mămică și a îmbrățișat cu bucurie acest rol la vârsta de numai 18 ani. Ea l-a născut pe Omar, de altfel singurul său copil, în luna decembrie a anului 2003. Pentru o bucată de timp, necesitățile copilului au devenit prioritare, lăsându-și cariera pe plan secund.

Din nefericire, actrița nu a putut avea o familie frumoasă. Ea a trăit un adevărat calvar alături de tatăl băiețelului, Rommel Ramírez.

Cei doi nu s-au căsătorit niciodată și au trăit în casa părinților lui. Fostul ei partener a avut o problemă gravă cu consumul de băuturi alcooolice, dar tinerei îi era prea frică să fugă. Totuși, în urma unei serii de evenimente neplăcute, instinctul ei matern a determinat-o să ia decizia de scăpa, în primul rând, pentru bunăstarea celui mic.

De acest episod al vieții sale se leagă și respectivul mesaj emoționat pentru Karla Alvarez. Actrița i-a fost alături, atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o și pentru acest lucru îi poartă recunoștință veșnică.

Astăzi Isfel este o femeie fericită și împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Raúl Bernal, iar acesta și fiul său, în vârstă de 17 ani, îi oferă dragoste necondiționată. Odată cu sosirea pandemiei, familia și-a deschis și o afacere cu burgeri, care pare să le meargă bine.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Violeta Isfel (@violetaisfel)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Violeta Isfel (@violetaisfel)

Citește și:
În articolul

Violeta Isfel, mesaj emoționant în memoria Karlei Alvarez

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp