Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi

Publicat pe 30.09.2020 la 12:30 Actualizat pe 30.09.2020 la 14:26

Actorul Gabriel Soto a dezvăluit în exclusivitate pentru TVyNovelas toate detaliile despre despărțirea sa de actrița Irina Baeva. Deși mass-media a vuit cu această informație care a dat peste cap comunitatea actorilor,Gabriel Soto asigură TVyNovelas că relația cu Irina Baeva este mai puternică decât a fost vreodată și, mai mult, călătoria la New York nu reprezintă o amenințare pentru relația lor.

Gabriel Soto și Irina Baeva, fotografiați împreună în Miami

Gabriel Soto și Irina Baeva, surprinși de fotografi în Miami

Profimedia Images

Perioada pandemiei a pus la încercare actorii și artiștii din întreaga lume, iar Soto a trebut și el prin momente dificile: "Această pandemie ne-a lovit pe toți în multe feluri, unele din punct de vedere al sănătății, altele din punct de vedere economic. Evident, ne-a lovit ca actori fără îndoială, deoarece teatrele erau închise, prezentări personale, a fost într-adevăr complicat de susținut, faptul că am putut să ne reluăm munca este o binecuvântare", spune Soto.


Soto va interpreta un nou personaj într-o telenovelă

Ce te provoacă personajul lui Pedro Cáceres?

"Mă provoacă foarte mult și cred că acest proiect ne va provoca pe toți la nivel de actorie pentru că este o poveste plină de pasiune, dragoste, intrigi, frământări de inimă; Este un complot foarte puternic, iar regizorul Francisco Franco ne cere multe la nivel emoțional, așa că după ce am venit din realizarea unui roman de comedie, familie, romantic, trebuie să fac un thriller, o melodramă clasică și, da, reprezintă o provocare", mai spune Soto.

Cum o susții pe Irina Baeva, acum că urmează să studieze la New York?

"Ei bine, suntem un cuplu și suntem aici pentru a ne sprijini reciproc, ea mă susține la începutul acestui proiect și eu am sprijinit-o să plece din New York, deoarece aici, în Mexic, nu are un proiect acum. Și ceva ce admir la ea este că vrea întotdeauna să învețe lucruri noi, vrea întotdeauna să se reînnoiască, să se reinventeze, să nu se blocheze. Așa că merge în Statele Unite pentru a studia actoria, pentru a studia dansul și engleza. Va dura doar o lună și jumătate, dar presa a reușit să spună că ne-am despărțit", mai adaugă Soto.

A sta la distanță de persoana iubită nu este deloc ușor, dar Soto este optimist, mai ales că perioada nu este una foarte lungă."Ne vom vedea pe FaceTime și ne vom auzi prin apeluri. În acest moment, comunicarea la distanță devine extrem de intimă și personală prin instrumentele furnizate de noile tehnologii. Desigur, vom fi surprinși", spune actorul.

Perioada pandemiei le-a sudat relația de iubire și au reușit să descopere lucrui noi împreună.


"Fără îndoială, pe tot parcursul pandemiei am fost împreună, am petrecut cinci luni în casa mea din Acapulco. Nu a fost posibil să călătorim, am luat toate măsurile de securitate și am rămas acasă, în siguranță. Am venit doar în Mexic să-mi iau fiicele", spune Soto.În articolul

Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui