Happy People
Vlad Gherman, surprins în timpul antrenamentelor la sală. Actorul din Adela se lauda cu un trup de invidiat

Publicat pe 13.07.2021 la 13:36. Actualizat pe 13.07.2021 la 19:31

Vlad Gherman reușește să se mențină în formă cu multe ore de sport. De curând, actorul din Adela a arătat fanelor cum se antrenează și cât de bine execută mișcările care să-i întărească mușchii.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman depune efort pentru a arăta într-o formă de invidiat. Actorul este posesorul unui trup sculptat și lucrează pentru a-l menține și pentru a-și crește masa musculară cât mai mult.

Fostul partener al Cristinei Ciobănașu a arătat urmăritorilor cum se antrenează în sala de forță și ce exerciții face pentru a obține rezultatele dorite. Laudele nu au întârziat să apară, iar fanii săi l-au încurajat să continue pentru a-și definitiva trupul. Inimioarele au curs la postarea actorului din Adela care demonstează că nu stă nicio secundă pe loc, ci lucrează pentru a deveni cea mai bună vriantă a sa.

În timpul exercițiilor fanii au putut vedea cât de bine arată brațele actorului și cum s-au definitivat datorită antrenamentelor.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

După terminarea primului sezon din serialul Adela, Vlad Gherman a luat o pauza binemeritată și a făcut escapade la mare și prin zone de munte mirifice, alături de două dintre colegele sale de platou, Oana Moșneagu și Mara Oprea și încă o prietenă dragă.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Acesta a postat numeroase imagini din locurile unde a fost și astfel și-a ținut la curent fanii cu activitățile sale.

În articolul

Vlad Gherman, surprins în timpul antrenamentelor la sală. Actorul din Adela se lauda cu un trup de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp